Huomio, Saarijärvi ja lähialueet: Vastaa koulutustarvekyselyyn

Nyt voit vaikuttaa avointen korkeakouluopintojen tarjonnan suunnitteluun Saarijärven alueella. Millaista osaamista tarvitsisit? Mikä ala kiinnostaa? Millaisiin opintoihin haluaisit lähteä mukaan? Linkki kyselyyn on alla tällä sivulla.

Suunnittelemme opintotarjontaa Saarijärven alueelle yhdessä JYU avoimen yliopiston ja JAMK avoimen AMK:n kanssa.  Näihin opintohin voi tulla mukaan myös lähialueilta. Avoimet korkeakouluopinnot ovat joustava ja kaikille mahdollinen tapa kehittää omaa osaamista. Avoimen yliopiston opintoja voit opiskella mm. työn ohella ja rytmittää opiskelua sinulle sopivalla tavalla. Opinnoissa käytetään myös etäosallistumista.

Avoimessa yliopistossa voit opiskella muun muassa perusopintokokonaisuuksia, jotka ovat yliopistotutkinnon osia. Keski-Suomen seutukuntakaupungeissa pyrimme tarjoamaan tiettyjä osaamistarpeeseen vastaavia opintoja paikallisesti ohjattuina. Paikallisessa opintoryhmässä saat myös hyvän tuen opintoihin vertaisilta, eli kanssaopiskelijoilta.