Hyvin viestivä johtaja luo pitovoimaa sote-alalle

Henkilöstöjohtaminen ja viestintä sote-alan muutoksessa -opinnot (15+ op) tarjoavat työkaluja sosiaali- ja terveysalan kehittämiseen muutosten keskellä. Opinnot on koostettu JYU avoimen yliopiston ja Xamk Pulsen tarjonnasta. Valitse sinua kiinnostavat kurssit ja kokoa oma opintopakettisi!

Kaipaatko sujuvuutta sosiaali- ja terveysalan työhösi? Etsitkö mahdollisuuksia joustavaan lisäopiskeluun?

Henkilöstöjohtaminen ja viestintä sote-alan muutoksessa -opinnot tarjoavat mahdollisuuden kehittää, uudistaa ja täydentää omaa henkilöstöjohtamiseen ja viestintään liittyvää osaamista. Kaikki opinnot suoritetaan verkossa.

Opintokokonaisuuden ovat rakentaneet yhdessä Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto ja Xamkin avoin ammattikorkeakoulu (Xamk Pulse). Molemmat ovat joustavan ja työelämän tarpeita palvelevan avoimen korkeakoulutuksen edelläkävijöitä Suomessa.

Rakenna tarpeitasi palvelevat opinnot

Opinnot alkavat oman osaamisen kehittämiseen johdattelevalla orientaatiokurssilla, jonka yhteydessä kukin opiskelija suunnittelee opintojensa rakenteen omia osaamistarpeitaan vastaavaksi. Tälle aloituskurssille pääset ilmoittautumaan vaikka heti klikkaamalla kursseja alla olevasta listasta.

Lisäksi opinnoista voi valita kursseja oman kiinnostuksensa mukaan johtamisen, henkilöstötyön ja viestinnän teemoista. Opintojen laajuus on vähintään 15 opintopistettä.

Aloituskurssi

Johtaminen

Viestintä

Johtaminen ja viestintä kulkevat käsi kädessä

“On hienoa, että pystymme Xamkin kanssa yhteistyössä tarjoamaan tällaiset varsin joustavasti työn ohessa suoritettavat opinnot”, toteaa JYU avoimen yliopiston johtaja Merja Karjalainen. “Toivomme, että tällä koulutuksella pystytään tukemaan hyvinvointialueita toiminnan kehittämisessä.”

Henkilöstöjohtaminen ja viestintä sote-alan muutoksessa on ainutlaatuinen korkeakouluopintojen kokonaisuus, jossa pääsee yhdistämään Suomen kahden johtavan avoimen korkeakoulun opintoja varta vasten sote-alalle räätälöityinä.

"Asiantuntijana kehittymisen polku edellyttää, että osaamista voi koota yksilöllisten tarpeiden mukaan ja opiskella vain sitä, missä on osaamisvaje. Näissä opinnoissa juuri tämä on lähtökohta. Ota ja opiskele kokonaisuudesta ne opintojaksot, joita tarvitset. Me annamme sinulle suoritteestasi todistuksen. Jokaisella on oma yksilöllinen reittinsä asiantuntijuuteen", kertoo Pia-Mariana Toukkari, johtaja, jatkuvan oppiminen, Pulse avoin ammattikorkeakoulu ja täydennyskoulutus.

Opinnot on suunnattu erityisesti niille, jotka jo toimivat sosiaali- ja terveysalalla tai ovat muutoin kiinnostuneita sote-alasta. Opintoihin ei ole pohjakoulutusvaatimuksia.

Orientaatiokurssi on maksuton, jonka jälkeen valittavat Xamk Pulsen opinnot maksavat 12 euroa/opintopiste ja JYU avoimen opinnot 15 euroa/opintopiste.

Lisätiedot

Päivi Patja, yliopistonopettaja, paivi.m.patja@jyu.fi 040 576 7839
Sanna Tähkäpää, koulutuskoordinaattori, sanna.tahkapaa@xamk.fi, 050 476 8719