Kiinnostaako psykologia? Ihmismielen salat -kurssi tutustuttaa alaan

Ihmismieli on kiehtova, ja niin on psykologian alan opiskelukin! Avoimen yliopiston uutuuskurssi on katsaus psykologian osa-alueisiin. Jos pohdit psykologian opiskelua, Ihmismielen salat -kurssista pääset alkuun.

Mikä on persoonallisuus? Miten aivot toimivat? Kuinka ihmisen mieli kehittyy elämän varrella? Ihmismielen salat -kurssi (2 op) on läpileikkaus psykologian eri näkökulmista ihmiseen.

Opintojaksolla opiskellessasi kuulet muun muassa psykologian eri osa-alueiden asiantuntijoiden haastatteluita. Mielen lisäksi kurssi tutustuttaa siihen, mitä alan opiskelu yliopistossa on.

Ihmismielen salat sopii niin aikuisopiskelijoille kuin vaikkapa toisen asteen opintojen aikana suoritettavaksi. Se on suunniteltu niin, ettei suorittaminen edellytä aiempaa kokemusta akateemisesta opiskelusta – samalla opit myös jotain yliopistomaailmasta.

Tutustu Ihmismielen salat -opintojaksoon ja ilmoittaudu mukaan:

Kurssin laajuus on kaksi opintopistettä, ja se suoritetaan osatehtäviä tekemällä, monivalintatehtävän ja oppimispäiväkirjan muodossa. Voit itse vaikuttaa aikataulutukseen, kunhan palautat tehtävät viimeiseen palautuspäivään mennessä.

Opintomaksu on 30 euroa. Jos opiskelet EduFutura Jyväskylän yhteistyöoppilaitoksessa, voit opiskella tämän kurssin maksutta oman oppilaitoksesi kautta. Kysy tarkemmin opoltasi!

Jos innostut psykologian opiskelusta ja haluat opiskella lisää, JYU avoimessa on tarjolla psykologian perus- ja aineopinnot. Ne ovat avoimet kaikille ja täysin verkon välityksellä suoritettavissa.

Klikkaa mukaan Ihmismielen saloihin!