Maksuton Ihmismielen salat -kurssi tutustuttaa psykologian alaan

Ihmismieli on kiehtova, ja niin on psykologian alan opiskelukin! Avoimen yliopiston Ihmismielen salat -kurssi on katsaus psykologian osa-alueisiin. Jos pohdit psykologian opiskelua, tästä kurssista pääset alkuun. Kurssi on maksuton kaikille ja se on opiskeltavissa verkon välityksellä.

Mikä on persoonallisuus? Miten aivot toimivat? Kuinka ihmisen mieli kehittyy elämän varrella? Ihmismielen salat -kurssi (2 op) on läpileikkaus psykologian eri näkökulmista ihmiseen.

Opintojaksolla opiskellessasi kuulet muun muassa psykologian eri osa-alueiden asiantuntijoiden haastatteluita. Mielen lisäksi kurssi tutustuttaa siihen, mitä alan opiskelu yliopistossa on.

Ihmismielen salat sopii niin aikuisopiskelijoille kuin vaikkapa toisen asteen opintojen aikana suoritettavaksi. Se on suunniteltu niin, ettei suorittaminen edellytä aiempaa kokemusta akateemisesta opiskelusta – samalla opit myös jotain yliopistomaailmasta.

Tutustu Ihmismielen salat -opintojaksoon ja ilmoittaudu mukaan:

Kurssin laajuus on kaksi opintopistettä, ja se suoritetaan osatehtäviä tekemällä, monivalintatehtävän ja oppimispäiväkirjan muodossa. Voit itse vaikuttaa aikataulutukseen, kunhan palautat tehtävät viimeiseen palautuspäivään mennessä. 

Tervetuloa mukaan Ihmismielen saloihin!