01.08.2018

Ilmoittaudu 6.9. tapahtumaan Helsingissä - intoa ja tukea opintoihin!

Tule mukaan, jos

• mietit uusien opintojen aloittamista tai haluat hahmotella seuraavia askelia opintoihin,
  • sinua askarruttaa se, millaista opiskelu avoimessa yliopistossa on,
  • haluaisit kuulla lisää jostain oppiaineestamme ja tavata sen opettajia, tai
  • kaipaisit tukea ja tsemppiä opintojesi suorittamiseen.

Nähdään Helsingissä! Jos opintojen aloittaminen askarruttaa tai haluaisit hahmotella uusia opintopolkuja, setvimme mielellämme niitä kanssasi yhdessä. Järjestämme tapahtumia Helsingissä lukuvuonna 2018–2019 kuukausittain, lisäksi vierailemme erilaisilla messuilla.

Innostu oppiaineistamme

Seuraava tapahtuma järjestetään jo 6.9. - ilmoittaudu mukaan! Tapahtumassa pääset syventymään oppiaineisiin:

Tapahtumissamme vastaamme sinua askarruttaviin kysymyksiin esimerkiksi opinnoistamme, opintoihin ilmoittautumisesta, opintojen aloittamisesta ja suunnittelusta. Tapahtumissa keskiössä ovat myös mielenkiintoiset oppiaineemme – kuulet suoraan oppiaineen opettajilta oppiaineen sisällöistä, opiskelusta ja siitä, mihin opinnot voivat kantaa. Voit kysyä sinua mietityttäviä asioita opettajilta henkilökohtaisesti. Pääset tapaamaan myös meillä opiskelevia opiskelijalähettiläitämme, he kertovat sinulla omista opiskelukokemuksistaan.

Tsemppaamo on auki - tukea opintojesi suorittamiseen!

Mukana on myös tsemppaamomme, jos kaipaat ennemminkin tukea opintojen suunnitteluun ja eteenpäin saamiseen! Jokaisen tapahtumamme aikataulurunko on samanlainen ja samalla ilmoittautumisella voit osallistua sekä esittelyihin että Tsemppaamon toimintaan.