Johtamisen perusteet tutuiksi: Ilmoittaudu lähiopetukseen Jyväskylässä ja Helsingissä

Johtamisen ja johtamisen perusteet -opintojakso tarjoilee olennaisia tietoja ja ymmärrystä johtamisesta ja sen merkityksestä. Ilmoittautuminen kevään lähiopetukseen on nyt käynnissä. Tällä opintojaksolla saat hyvän startin myös liiketoimintaosaamisen tai henkilöstöjohtamisen perusopintokokonaisuuksiin. Kurssi on hyödyllinen katsaus johtamiseen myös yksittäisenä opintojaksona.

Mitä on hyvä johtaminen ja mitä sillä saadaan aikaan? Kuinka johtaminen ja vastuullisuus liittyvät toisiinsa? Mitä johtajan työhön ylipäätään kuuluu? Millainen johtaminen on strategista?

Johtamisen ja johtajuuden perusteet -opintojakso (5 op) on tukeva paketti johtamisen lähtökohtia. Sen lähiopetusta on tarjolla Jyväskylässä tammikuussa ja Helsingissä toukokuun alussa. 

Opintojakso tukee johtamis- ja esimiestyössä toimivia sekä niihin tähtääviä yksittäisenä kurssina suoritettuna. Tämä opintojakso kuuluu sekä Liiketoimintaosaamisen perusopintoihin että Henkilöstöjohtamisen perusopintoihin. Jos haaveissasi on perusopintokokonaisuuden suorittaminen, on tämä erinomainen jakso opintojen aloittamiseen.