JYU avoin yliopisto: Tiedettä, osaamista ja mahdollisuuksia kaikille

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto palvelee tässä päivässä ja tulevaisuudessa. Katsomme eteenpäin ja kehitämme toimintaamme. Uuden strategiamme mukaisesti tarjoamme tiedettä, osaamista ja mahdollisuuksia kaikille. Tutustu toimintaamme ja tavoitteisiimme.

Millainen on JYU avoimen yliopiston strategia?

JYU avoimen yliopiston toiminnan keskiössä on opiskelija ja hänen osaamistarpeensa. Tahdomme, että opiskelijamme oppivat, motivoituvat opinnoissaan ja saavuttavat opintotavoitteensa, nyt ja tulevaisuudessa. Sen eteen teemme töitä.

Toiminnallamme edistämme tutkitun tiedon omaksumista ja hyödyntämistä kaikille, aina toisen asteen opiskelijoista alkaen. Osana tiedeyhteisöä tutkimme myös itse. Kehitämme JYU avoimen yliopiston toimintaa tavoitteellisesti ja aktiivisesti. Suuntaa toiminnallemme ja kehittämistyöllemme antaa vuoteen 2030 ulottuva strategia, joka on avoimen yliopiston yhteisön yhdessä kehittämä. Taustana strategiassamme ovat Jyväskylän yliopiston strategiset linjaukset.

JYU avoin yliopisto, yliopisto kaikille

Mitä on JYU avoin yliopisto? Se on yliopisto kaikille. Tarjoamme Jyväskylän yliopiston tiedekuntien opetussuunnitelmien mukaisia opintoja ilman pohjakoulutusvaatimuksia tai pääsykokeita. Useista kymmenistä oppiaineistamme vain kahteen on haku, kirjoittamisen ja draamakasvatuksen opintoihin. Valtaosan opinnoistamme voit opiskella verkon välityksellä. 

Haluatko opiskella avoimessa?