Tee kesästä helteinen opiskellen! Jyväskylän avointa korkeakouluopetusta tarjoavat oppilaitokset koostivat kesän avoimia opiskelumahdollisuuksiaan sinulle, jotta löytäisit kesälle sopivaa opiskeltavaa.

Kaikkiin opintoihin riittää ilmoittautuminen, sillä opinnot ovat avoimia kaikille. Opintoja teet kesän 2018 aikana. Löydät jokaisen oppilaitoksen sivuilta tarkemmat aikataulutukset, ohjeet ilmoittautumiseen ja opiskeluun. Opintojen tarjoajat ovat kaikki jyväskyläläisiä oppilaitoksia, mutta opintoja on tarjolla myös verkkokursseina.

Kesän opintotarjontaa Koottuna Jyväskylän oppilaitoksilta sinulle

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto

Innostu ja aloita jo tänään opiskelu Suomen suosituimmassa avoimessa yliopistossa. Voit aloittaa useimmissa oppiaineissa opiskelun milloin vain – ilmoittaudu vaikka heti verkossa! Opiskella voit missä vain: tarjoamme laajat mahdollisuudet etä- ja verkko-opintoihin. Lähiopetusta saat Jyväskylässä ja Helsingissä.

Opintomme ovat avoimia, juuri sinulle.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, avoin AMK

Tulevana kesänä JAMKissa on valittavanasi on yli 60 kurssia, josta osa toteutetaan kokonaan verkossa, osa lähi- ja etäopiskeluna. Suurin osa opinnoista järjestetään jo ennen juhannusta, joten ehdit mainiosti lomailemaankin. Kurssit ovat avoimia ammattikorkeakoulun opintoja, joihin kuka tahansa voi osallistua. Aiheina ovat mm. tekninen piirtäminen, matkailu, erilaiset kielet, verotaito, luomutuotanto ja hyvinvoinnin teemat. Tutustu lisää ja ilmoittaudu 9.4. lähtien!

Alkio-opisto

Kovien tieteiden kesälukio 29.7.-8.8. Alkio-opistolla.
Kovasti kohti kirjoituksia. Opiskele luonnontieteitä ja ruotsia Päijänteen rantamaisemissa.

Humanistinen ammattikorkeakoulu, avoin AMK

Voit opiskella kaikille avoimia yhteisöpedagogin ja kulttuurituotannon verkkokursseja myös kesällä. Tutustu tarjontaan nettisivuillamme ja ilmoittaudu 31.5. mennessä.

Jyväskylän kesäyliopisto

Kesäyliopistossa opiskelevat eri alojen ammattilaiset, opiskelijat ja harrastajat. Koulutuksia järjestetään ympäri vuoden ja opinnot ovat kaikille avoimia iästä tai pohjakoulutuksesta riippumatta. kesällä opintotarjonnastamme löytyy mm. ammatillista lisäkoulutusta, avointa yliopisto-opetusta, lasten ja nuorten yliopistotoimintaa, abi- ja lukiolaiskursseja sekä kieliopintoja.

Gradia

Kesällä Gradia tarjoaa lupakortti-koulutusta, lyhytkursseja ja verkkokursseja, joihin kuka tahansa voi osallistua. Lupakortit, kuten anniskelupassi, hygieniapassi, työturvakortti, voivat avata sinulle uusia työmahdollisuuksia. Suosittuja ovat myös mm. eri ammattialojen kieliopinnot verkossa, joita voit opiskella joustavasti silloin, kun sinulle sopii.

Alkio.jpgGradia_logo_pieni_RGB-01.pngHUMAK.jpgJAMK.jpgJYU kesäyliopisto - vaaka.jpg JYU avoin yliopisto.png