Kauppatieteet ja IT: Uutuusopinnoista osaamista työelämän tarpeisiin

Opitko sinä syksyllä projektiosaamista tai sosiaalista markkinointia? Ehkäpä palvelurobotiikkaa tai planetaarista hyvinvointia? Tutustu JYU avoimen kauppatieteiden ja IT-alan uutuuksiin sekä niitä tukeviin opintomahdollisuuksiin.

Syksyn uutuusopinnoista löytyy innostavaa ja hyödyllistä opiskeltavaa niin työelämään yleisesti kuin kaupalliselle alalle. Avoimen kursseja voit opiskella joustavasti omassa tahdissasi, verkon välityksellä.

Informaatioteknologian alalta tarjontaan tulee useita perusopintotasoisia opintojaksoja sekä muun muassa Palvelurobotiikka- ja Kansalaisen kyberturvallisuus -kurssit. Taloustieteen vaihtoehdoista löydät useiden eri alojen tarpeita palvelevia kursseja. Johtamisen alaan kuuluvat Projektiosaamisen opinnot taas tarjoavat kysyttyjä työelämätaitoja.

Ympäristökysymykset, kuten ilmastonmuutos, koskettavat kaikkia aloja. JYU avoimen uudet, kaikille maksuttomat Planetaarinen hyvinvointi -opinnot tarjoavat tuoretta tutkittua tietoa neljällä yhden opintopisteen laajuisella kurssilla. Ensimmäinen kursseista avautuu alkusyksyllä.

Markkinoinnin oppiaineessa voi tutustua sosiaalisen markkinoinnin lähestymistapaan, joka tarkastelee käyttäytymisen muutosta ja mahdollistaa markkinoinnin keinojen hyödyntämistä muun muassa kestävämpien valintojen edistämisessä. Viiden yliopiston ja Kaupan liiton yhteistyössä toteutettava Digitaalinen kauppa -opintokokonaisuus aukeaa elokuussa. Sen Digitalisoituva kauppa -kurssi tulee JYU avoimen yliopiston tarjontaan keväällä.

Syksyn uutuuskursseja ja useista kursseista koostuvia opintoja:

JYU avoimen tarjonnasta aiemmin tuttuja opintoja:

Voit opiskella JYU avoimen opintoja yksittäisinä kursseina tai laajempina opintoina tai opintokokonaisuuksina. Opintoihin ei ole pohjakoulutusvaatimuksia – tutustu kuitenkin kurssilla mahdollisesti tarvittaviin esitietoihin.

Tutustu koko opintotarjontaan JYU avoimen opinto-oppaassa