Kehitä opiskelutaitojasi syyslukukauden 2022 opiskelutaitowebinaareissa

Hyvät opiskelutaidot tukevat oppimista ja edistävät opiskelua. Verkkovälitteiset opiskelutaitowebinaarit on suunniteltu tukemaan avoimia korkeakouluopintoja suorittavia opiskelijoita opinnoissaan. Ne ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Webinaarit järjestetään yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen verkoston yhteistyönä.

Syyslukukauden webinaareissa käsitellään seuraavia korkeakouluopiskeluun liittyviä keskeisiä teemoja:

• 4.10. Miten oppimista arvioidaan?
  • 17.10. Tenttiin valmistautuminen ja tenttivastaustekniikka
  • 1.11. Tieteellisen tekstin ja esseen kirjoittaminen
  • 17.11. Englanninkielisen tekstin lukeminen – How to survive with English literature?
  • 8.12. Tiedonhaku – kun google ei riitä: Miten löydän korkeakouluopinnoissa tarvittavat tiedonlähteet?

Tarkemmat tiedot webinaareista ja osallistumislinkit löydät tältä sivulta - tervetuloa mukaan!