Kertausta ruotsin taitoihin: Valmentavalta kurssilta käyttökielitaitoa ja pohjaa tuleviin kieliopintoihin

Ehtikö ruotsin opinnoista kulua jo tovi? Tuntuvatko tutkintoon tarvittavat kurssit vielä haastavilta? Tai tarvitsetko ruotsin kertausta vaikkapa työtehtäviä varten? Valmentava kurssi on erinomainen kohta aloittaa! Se tarjoaa hyvän pohjan ruotsin opiskelulle ja kielen käyttämiselle.

Reaaliaikaisena verkko-opetuksena toteutettava ruotsin valmentava moduuli (laajuus 3 op) on hyvä kohta aloittaa kielen opiskelu silloin, kun kielitaidon lisäharjoitukselle ja perusasioiden kertaamiselle on tarvetta.

Jos tutkintoon tarvittavat kielikurssit tuntuvat haastavilta, aloita tästä! Kolmen opintopisteen kurssi on myös hyvää harjoitusta vaikkapa työtehtävissä tarvittavaa ruotsin kielen taidon kehittämiseksi.

Tällä kurssilla kerrataan keskeisimpiä ruotsin kielen keskeisiä kielioppirakenteita ja sanastoa. Siellä harjoitellaan keskustellen, kuunnellen ja kirjoittaen kokeneen opettajan ohjauksessa. Kurssilla tutustut myös sinulle keskeiseen alaan sen sanastoa kerraten. Kurssi toteutetaan reaaliaikaisena verkko-opetuksen, eikä se vaadi läsnäoloa Jyväskylässä.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.8. ja aloita syksysi kielitaitoa kehittäen!

Tutustu tarkemmin: Viestintä- ja kieliopinnot — Avoin yliopisto — Jyväskylän yliopiston opinto-opas