19.04.2018

Opiskele kesällä 2018!

Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston kesäopintotarjontaa kesällä 2018.

Nyt on hyvä aika haaveilla kesäopinnoista! Useimpia opintojamme voit opiskella etäopiskellen ympäri vuoden. Voit ilmoittautua useisiin oppiaineisiin milloin vain ja aloittaa jo tänään! Non-stop opintojemme lisäksi koostimme sinulle kuitenkin myös kesän lähiopetuksia ja verkkokursseja yhteen. Lähiopetusta saat Jyväskylässä ja Helsingissä - kesälläkin! Osassa oppiaineita voit kesälläkin saada opettajilta ohjausta ja palautetta. Osassa oppiaineita opiskelet itsenäisesti.

Tutustu myös etä- ja verkko-opintoihimme, löydät paljon opiskeltavaa kesällekin!

HUOM! Jotta voit suorittaa opintojasi mahdollisimman sujuvasti, selvitäthän opintoihin liittyvät kysymyksesi hyvissä ajoin ennen opettajien kesälomia. Opettajamme jäävät kesälomalle usein juhannuksesta alkaen. Suunnittelijat ja koulutuspäälliköt lomailevat yleensä heinäkuun aikana.

Avoimen yliopiston opinnot, joissa lähi- tai verkko-opetusta kesällä 2018

Tiedot ovat ennakkotietoja, muutokset ja lisäykset mahdollisia.

Kesäopinnot 2017 | Avoin yliopisto, Jyväskylän yliopisto

Aikuiskasvatustieteen perusopinnot