Kesän 2019 opinnot: avoimen yliopiston kesäopinnot

Kesä on erinomainen aika opiskella. Avoin yliopisto tarjoaa siihen erinomaiset mahdollisuudet. Tutustu Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston kesän 2019 opintotarjontaan ja verkko-opintojen tarjontaan.

Nyt on oikea aika haaveilla kesäopinnoista ja suunnitella oman kesän opintotavoitteet. Suurinta osaa Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston opinnoista voit opiskella etäopiskellen ympäri vuoden.

Voit ilmoittautua useisiin oppiaineisiin milloin vain, aloittaa jo tänään ja opiskella oman aikataulusi mukaisesti. Kesällä lähi- ja verkko-opintoina tarjottavat opinnot kuuluvat ko. aineen opintokokonaisuuksiin. Ne voi suorittaa myös yksittäisinä kursseina. Esimerkkejä opinnoista, joita voit opiskella täysin verkon välityksellä omassa aikataulussasi valitsemalla itsenäisen suoritustavan:

Monessa oppiaineessa voit valita kesän aikana suoritettavaksi itsenäisen suoritustavan mahdollistavia opintojaksoja. Tämän linkin oppiaineissa tarjotaan itsenäisesti verkon välityksellä suoritettavia opintoja.

Tällä sivulla voit tutustua kesän 2019 lähi- ja verkko-opetukseen Jyväskylän yliopiston avoimessa yliopistossa. Lähiopetusta saat Jyväskylässä ja Helsingissä, myös kesällä. Tietyissä oppiaineissa saat kesälomakaudella ohjausta ja palautetta opettajilta. Osassa oppiaineista opiskelu kesäaikaan tapahtuu itsenäisesti.

Jos et löydä näistä sitä oikeaa opintokokonaisuutta tai -jaksoa, tutustu Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston koko opintotarjontaan ja tarkista opintojen aikataulu ko. oppiaineen kohdalta.

Tutustu  etä- ja verkko-opintoihimme, löydät paljon opiskelumahdollisuuksia kesäksi

Suunnittele avoimen yliopiston kesäopintosi hyvissä ajoin

Jotta voit suorittaa opintojasi mahdollisimman sujuvasti, selvitäthän opintoihin liittyvät kysymyksesi hyvissä ajoin ennen opettajien kesälomia. Opettajamme jäävät kesälomalle usein juhannuksesta alkaen. Suunnittelijat ja koulutuspäälliköt lomailevat yleensä heinäkuun aikana.

Avoimen yliopiston opinnot, joissa lähi- tai verkko-opetusta kesällä 2019:

Tiedot ovat ennakkotietoja, muutokset ja lisäykset mahdollisia.

Kesäopinnot 2017 | Avoin yliopisto, Jyväskylän yliopisto

Erityispedagogiikan perusopinnot