09.05.2018

Kirjoittamisen opintoihin ennätysmäärä hakijoita – valinnat ilmoitettu hakijoille

Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston kirjoittamisen perusopintoihin tuli tänä keväänä ennätysmäärä hakemuksia, peräti 142 kappaletta. Kirjoittamisen perusopintoihin haku järjestetään kahdesti vuodessa, aineopintoihin voi ilmoittautua joustavasti. Tiedot valinnoista on ilmoitettu hakijoille 9.5.2018.

– Olemme iloisia, että kirjoittaminen kiinnostaa, iloitsevat kirjoittamisen oppiaineen yliopistonopettajat Nora Ekström ja Anne Mari Rautiainen.

Haun taso nousi korkeaksi ja hyviä hakijoita jouduttiin karsimaan. Kirjoittamisen opettajat kannustavatkin ehdottomasti hakemaan uudelleen seuraavassa haussa!

– Monen kohdalla kirjallisuuden opinnoista saadut lisäpisteet ratkaisivat. Se vahvistaa jälleen, miten kirjoittaminen ja lukeminen kulkevat käsi kädessä, jatkavat Noora ja Anne Mari.

Useimpiin avoimen yliopiston oppiaineisiin voi ilmoittautua opiskelmaan milloin vain. Myös kirjallisuuden opinnot voi aloittaa vaikka tänään.