Kehity tekstien tekijänä: Kirjoittamisen perusopintojen haku 13.–27.10.2021

Kehity kirjoittajana, tutustu erilaisiin tekstilajeihin sekä perehdy kirjoittamisen taiteellisiin ja tieteellisen lähtökohtiin. Haku kirjoittamisen perusopintoihin on auki 13.–27.10. Tutustu hakuohjeeseen ja muista meitä hakemuksella!

Kirjoittamisen perusopinnoissa tutustut kirjoittajan työhön sekä kehität taitojasi erilaisten tekstien tuottajana ja analysoijana yhdessä innostavan ja motivoituneen ryhmän kanssa. Oppimisen tueksi saat monipuolista palautetta sekä opettajilta että kanssaopiskelijoiltasi. Halutessasi voit opiskella perusopinnot kokonaan etä- ja verkko-opintoina sekä jatkaa opintojasi kirjoittamisen aineopintoihin.

Jos siis haluat kehittyä kirjoittajana, kohdata muita kirjoittajia tai saada esimerkiksi palautetta teksteistäsi, tutustu kirjoittamisen oppiaineeseen ja hae perusopintoihin sähköisellä hakulomakkeella. Haku päättyy 27.10.2021 klo 15.

Unelma kirjoittamisen opiskelusta todeksi

”Samalla kun saan kirjoittaa oikein luvan kanssa, olen päässyt myös pureutumaan kirjoittamisen teoriaan: lisäämään ymmärrystäni, tarkastelemaan kriittisesti tekstejäni, hulluttelemaan erilaisilla genreillä ja ennen kaikkea oppimaan paljon uutta. Minut on puskettu ulos mukavuusalueelta reilusti, mikä on ollut enemmän kuin tervetullutta ja kehittänyt myös omaa kirjoittajan identiteettiäni ja ääntäni”, kertoo JYU avoimessa kirjoittamisen perusopinnot opiskellut Katja Köykkä.

”Avoimen yliopiston todella joustavat aikataulut on näppärä osuttaa oman elämän rytmiin. Kirjoittamisen opinnoissa huomaan hyötyväni valtavan paljon siitä, että on ryhmän tuki ja turva sekä vertaispalaute. Verkkokursseja on maustettu luennoilla, vahvalla teoriapaketilla ja mukavan kokoisilla ja vaihtelevilla tehtävillä”, kuvaa Köykkä opintoja.

Kiinnostuitko? Tutustu tästä kirjoittamisen oppiaineeseen ja hakuohjeeseen.

Lisätietoja: