11.04.2018

Korkeakoulutusta Jämsään? Vastaa kyselyyn ja vaikuta tuleviin opintoihin

Jämsek Oy, Jämsän kaupunki, Gradia Jämsä, Jämsän kristillinen kansanopisto, Jyväskylän avoin yliopisto ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu selvittävät yhteistyössä korkeakoulutukseen liittyviä tarpeita Jämsässä ja sen lähiympäristössä. ​Vastauksesi on tärkeä, sillä edellytyksenä korkeakouluopetuksen järjestämiselle on riittävä kiinnostus ja sitoutuminen järjestettävään koulutukseen.

Kyselyn tulokset esitellään 8.5.2018 klo 17 järjestettävässä yleisötilaisuudessa, jonka keskeisinä teemoina ovat koulutuksen suunnittelu ja kiinnostuneiden ohjaaminen korkeakouluopintojen piiriin. Tilaisuuden sisältö pyritään laatimaan siten, että se puhuttelee työnantajaa, auttaa oppijaa uralla eteenpäin ja tuottaa tuloksia koulutuksen suunnittelun näkökulmasta.

Vastaa kyselyyn viimeistään sunnuntaina 22.4.