Ota kuntoutuksen monitieteinen tausta haltuun kevään verkkokurssilla

Haluaisitko oppia uutta kuntoutuksesta? Tervetuloa JYU avoimen Kuntoutuksen monitieteinen tietoperusta ja lähtökohdat -kurssille. Kevään verkkokurssilla opiskelet joustavasti alan huippuasiantuntijoilta oppien.

Kuntoutuksen monitieteinen kenttä on jatkuvassa muutoksessa. Tule mukaan JYU avoimen verkkokurssille Kuntoutuksen monitieteinen tietoperusta ja lähtökohdat (5 op) ja hanki osaamista, jota alalla tarvitaan.

Kurssi tarjoaa mielenkiintoisen katsauksen kuntoutuksen perustaan. Pääset tutustumaan kuntoutuksen käsitteisiin, paradigmoihin ja viitekehyksiin sekä vallitseviin monitieteisiin lähtökohtiin ja tutkimussuuntauksiin. Kurssin suoritettuasi osaat hyödyntää alan tutkimusta kuntoutuksen kehittämisessä ja arvioida keskeisiä toimintaohjelmia ja strategioita.

"Kuntoutuksen kehittäminen ja siellä tunnistettu korkeamman koulutuksen osaajapula luovat uusia avauksia ja työpaikkoja niin kehittämisen, asiantuntijatehtävien kuin kouluttamisen saralle laajassa mittakaavassa sekä kuntien että maiden rajojenkin yli. Tarve ja tunnustus on saanut positiivista tuulta ministeriöistä saakka. Nyt jos koskaan kannattaa tulla mukaan kehittämään omaa monitieteisen kuntoutuksen osaamistaan", yliopistonopettaja Heikki Kivistö sanoo.

Kevään verkkokurssin ilmoittautuminen on auki 7.3. saakka

Kurssilla tarkastelet aihetta ja omaa oppimistasi mielenkiintoisten monivalintatehtävien avulla. Lisäksi kurssin loppupuolella pääset osallistumaan kuntoutuksen seminaareihin, joissa käsitellään alan ajankohtaisia tutkimuksia ja niiden tuloksia.

Luentovideoilla esiintyy Suomen huippuasiantuntijoita, kuten fysioterapian lehtori Tuulikki Sjögren. Kurssin oppimateriaalina käytettävällä Kelan tutkimusseminaarin tallenteella esiintyy myös joukko muita Suomen kärkipään tutkijoita. Ilmoittaudu siis mukaan ja kehitä osaamistasi alan huippujen avustuksella!

Ilmoittautuminen kevään verkkokurssille on auki 7.3.2021 saakka. Kurssi alkaa 23.3. ja päättyy 31.5.2021. Kurssille ei ole määritelty pakollisia esitietoja, joten tule rohkeasti mukaan, jos aihe kiinnostaa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: