Lisää kirjallisuutta! Kandidaatinseminaari keväällä avoimessa yliopistossa

Vie kirjallisuuden opintojasi askeleen verran eteenpäin. Kirjallisuuden opintotarjonnassamme on nyt myös kandidaatinseminaari. Tämä kirjallisuuden alan tutkimuksen tekemiseen perehdyttävä jakso on osa kirjallisuuden aineopintoja. Kandidaatinseminaarin suorittaminen edellyttää osallistumista lähiopetukseen ja/tai verkkotapaamisiin. Ilmoittaudu mukaan vuoden loppuun mennessä.

Kirjallisuuden kandidaatinseminaarissa laadit kandidaatintutkielman ohjatusti. Tutustut mm. tiedonhankintaan ja -tuottamiseen, tutkimuksen tekemiseen ja tieteelliseen argumentointiin sinua kiinnostavan kirjallisuuden aiheen äärellä. 

Tämä 10 opintopisteen laajuinen opintojakso suoritetaan vuoden 2020 tammi–kesäkuun aikana. Opiskeluun kuuluu ryhmätapaamisia kontaktiopetuksessa ja/tai verkon välityksellä. Aikataulusta ja tapaamisten toteuttamisesta sovitaan ryhmässä. Seminaarin hinta on 150 euroa.

Osallistuminen edellyttää mm. hyvin tiedoin suoritettuja kirjallisuuden perusopintoja. Tarkista kandidaatinseminaarin esitietovaatimukset ja -suositukset. Tervetuloa täydentämään kirjallisuuden opintoja!