Lisää laskentatoimea? Vastaa kyselyyn, vaikuta tarjontaan ja osallistu arvontaan

Pohdimme opintotarjonnan laajentamista JYU avoimen yliopiston kauppatieteissä laskentatoimen alalla. Vastaa kyselyyn, vaikutat näin laskentatoimen aineopintojen käynnistymiseen ja sisältöön. Vastaamalla voit voittaa lahjakortin avoimeen yliopistoon.

Kartoitamme kiinnostusta laskentatoimen aineopinnoille JYU avoimessa yliopistossa. Mikäli olet kiinnostunut laskentatoimen opiskelusta avoimessa, vastaa kyselyyn kesän 2020 aikana. Kysely kartoittaa muun muassa kiinnostusta alan opiskeluun ja opintojen laajuuteen.

Arvomme sähköpostiosoitteensa jättäneiden kesken 90 euron arvoisen lahjakortin JYU avoimen yliopiston opintoihin. Arvonta tapahtuu elokuussa viikolla 34.

Talousjohtamista ja kustannuslaskentaa

Laskentatoimen aineopinnoissa opit muun muassa talousjohtamista, kirjanpitoa ja kustannuslaskentaa. Esitietovaatimuksena aineopintojen kursseilla on Laskentatoimen perusteet -opintojakso, joka on tarjolla JYU avoimessa Liiketoimintaosaamisen perusopintojen alla. Se on suoritettavissa myös yksittäisenä opintojaksona.

Kysely on auki 18.8.2020 saakka. Mikäli haluat sähköpostiisi tiedon opintojen käynnistymisestä, jätä kyselylomakkeelle sähköpostiosoitteesi. Käytämme sähköpostiosoitteita myös lahjakortin arvontaan.