Mak­su­ton S2-verk­ko­kurs­si: kie­li­tie­toi­nen kou­lu­tus

Haluaisitko perehtyä monikielisyyden ja kielitietoisuuden eri näkökulmiin? Kielitietoinen koulutus -verkkokurssimme on sinua varten. Syksyn maksuton verkkokurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka eivät ole ilmoittautuneet S2-aineopintoihin.

Kielitietoinen koulutus -verkkokurssilla tarkastelet äidinkielten ja kielellisen identiteetin sekä kielitietoisuuden merkitystä oppimisessa sekä pohdit, miten näitä voidaan tukea kielitietoisella pedagogiikalla.

Nyt Kielitietoinen koulutus -opintojakso on tarjolla maksuttomana verkkokurssina. Syksyn aikana pidettävä maksuton verkkokurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka eivät ole JYU:n avoimen yliopiston suomi toisena ja vieraana kielenä -aineopintojen opiskelijoita.

Osallistujat otetaan opintojaksolle ilmoittautumisjärjestyksessä, ja mukaan mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Osallistu Kielitietoinen koulutus -verkkokurssille loka-marraskuussa

Opintojakso on osa Suomi toisena ja vieraana kielenä (S2) -opintoja. Opintojaksolla ei ole esitietovaatimuksia, mutta koska jakso on aineopintotasoinen, työskentely sisältää käytännön tason lisäksi lukemistoihin perehtymistä ja teoreettisempaa pohdintaa.

Opetus käynnistyy verkkotapaamisella 7.10.2019, jonka jälkeen on varattu aikaa jakson materiaaleihin perehtymiseen. Työskentely jatkuu intensiivisenä verkkokurssina 21.10.–29.11.

Verkkokurssi on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset työssäsi lisävalmiuksia kielitietoiseen opetukseen ja haluat täydentää olemassa olevaa osaamistasi. Tervetuloa mukaan perehtymään kielitietoisen koulutuksen teoriaan ja käytäntöön sekä jakamaan kokemuksia ja näkemyksiä vertaisryhmässä!