Uutta opintotarjonnassa: Matematiikan kertauskurssi

Onko matematiikan opeista aikaa? Haluatko kerrata ja vahvistaa lukiossa opittua? Matematiikan kertauskurssilla käydään läpi lukion pitkän matematiikan sisältöjä, joiden soveltamista tarvitaan eri aloilla, niin opiskellessa kuin työelämässä.

Toivottu ja odotettu uutuus avoimen yliopiston opintotarjonnassa avautui juuri. Matematiikan kertauskurssi kuuluu kesän 2020 maksuttomaan avoimen yliopiston opintotarjontaan.

Matematiikan kertauskurssi on hyödyllinen eri aloilla. Se tarjoaa erinomaista taustaa opinnoille ja tarpeellista osaamista työelämään, muun muassa kauppatieteiden alueella. Kertauskurssi sopii erinomaisesti kauppatieteen väyläopiskelijoille. Tälle kurssille ei ole esitietovaatimuksia.

Vahvistusta lukion pitkän matematiikan oppeihin

Kaikille avoimen kurssin opintosisällöissä nousevat esiin lukion pitkän matematiikan olennaiset sovellettavat sisällöt, esimerkiksi yhtälöt, funktiot, dervointi ja integrointi.

Matematiikan kertauskurssin opintomateriaali löytyy Moodlesta. Kurssin suoritusmuotona on verkkotentti, joita järjestetään kesällä ilmoittautuneille syyskuussa kahdesti.

Tule mukaan kertaamaan ja oppimaan uutta!