Matematiikan kertauskurssi täysin etäopiskellen

Onko matematiikan opeista aikaa? Haluatko kerrata ja vahvistaa lukiossa opittua? Täysin verkon välityksellä opiskeltavalla matematiikan kertauskurssilla käydään läpi lukion pitkän matematiikan sisältöjä, joiden soveltamista tarvitaan eri aloilla, niin opiskellessa kuin työelämässä. Kurssi sopii mm. osaksi kauppatieteiden väylän opintoja.

Matematiikan kertauskurssi on odotettu uutuus JYU avoimen yliopiston opintoarjonnassa. Se on nyt täysin verkon välityksellä suoritettava kurssi, josta on hyötyä eri aloilla ja elämänvaiheissa. Kurssilla kerrataan lukion pitkän matematiikan oppisisältöjä. Ilmoittautuminen on avoinna 15.9. saakka.

Matematiikan kertauskurssi (4 op) tarjoaa erinomaista taustaa opinnoille ja tarpeellista osaamista työelämään, muun muassa kauppatieteiden alueella. Kertauskurssi sopii erinomaisesti kauppatieteen väyläopiskelijoille. Tälle kurssille ei ole esitietovaatimuksia. Kurssin hinta on 60 euroa.

Vahvistusta lukion pitkän matematiikan oppeihin

Kaikille avoimen kurssin opintosisällöissä nousevat esiin lukion pitkän matematiikan olennaiset sovellettavat sisällöt, esimerkiksi yhtälöt, funktiot, dervointi ja integrointi.  

Matematiikan kertauskurssin opintomateriaali löytyy Moodlesta. Kurssin suoritusmuotona on verkkotentti, joita järjestetään kesällä ilmoittautuneille syyskuussa kahdesti.

Tule mukaan kertaamaan ja oppimaan uutta!