Onnea opinnoistasi: Tervetuloa Onnistuin opinnoissani -juhlaan

Saitko tavoittelemasi opintojakson tai -kokonaisuuden valmiiksi JYU avoimessa yliopistossa? Oletko hyödyntänyt avoimessa saamaasi osaamista työssä tai arjessa? Onnistuitko opinnoissasi? Onnittelut! Se on juhlan arvoinen asia. Tule juhlistamaan opintojesi onnistumista kanssamme Ruusupuistoon Onnistuin opinnoissani -juhlaan 27.9. klo 17.00.

Opinnot avoimessa yliopistossa ovat tärkeä asia, joka vie eteenpäin haaveita uralla ja arjessa. Ole iloinen ja ylpeä opinnoistasi, oli kyseessä sitten mikä oppiaine, opintojakso tai -kokonaisuus tahansa – niin mekin olemme. Onnistuin opinnoissani -juhla on arvostus ja hatunnosto opiskelijoillemme ja heidän tavoittelemiensa opintojen valmistumiselle. Olette tehneet upeaa työtä opiskellessanne.

Ilmoittaudu mukaan juhlaan.

Tervetuloa juhlistamaan opintojasi

Kutsumme kaikki JYU avoimen yliopiston opinnoissaan onnistuneet juhlistamaan saavutuksiaan Onnistuin opinnoissani -juhlaan 27.9. kello 17.00 Ruusupuistoon (Alvar Aallon katu 9, Jyväskylä). Juhlapuheen pitää JYU avoimen yliopiston johtaja Jukka Lerkkanen. Tilaisuus järjestetään Isa-salissa (RUU E314, 3. krs).

Jos todistus opinnoista on vielä saamatta, sen voi vastaanottaa juhlassa (tilaa todistus etukäteen alla olevan ohjeen mukaisesti). Tarjoilemme juhlan päätteeksi onnistumiskahvit onnistuneille ja heidän läheisilleen.

Ole ylpeä saavutuksestasi, tule onniteltavaksi ja ilmoittaudu mukaan Onnistuin opinnoissani -juhlaan verkkolomakkeella. Myös onniteltavien läheisiä pyydetään ilmoittautumaan, jotta osaamme varata juhlapöytään sopivasti kakkua.

Onnistuin opinnoissani -juhlasta voi jatkaa iltaa Tutkijoiden yön pisteisiin ja Valon kaupunki -tapahtuman kohteisiin. Avoin yliopisto tarjoaa Tutkijoiden yössä klo 16-20 muun muassa nonstop-neuvontaa avoimen opintoihin, kohtaamisia humanoidirobotti Pepperin kanssa sekä Avoin pakohuone -minimysteerin.

Kuva: Nazar Hrabovyi