Opintoja liiketoiminnan tarpeisiin: Tutustu, vastaa ja voita opintolahjakortti

JYU avoimessa on tarjolla opintoja kaikista Jyväskylän yliopiston tiedekunnista. Kokosimme yhdelle sivulle opintovaihtoehtoja, jotka tukevat osaamista muun muassa liiketoiminnan osaamistarpeissa. Tutustu opintoihin ja valitse omasi. Huomaathan sivulla olevan kyselyn, jossa voit osallistua opintolahjakortin arvontaan.

Kokosimme yhdelle sivulle eri tieteenalojen opintoja ja kursseja sekä monitieteisiä kokonaisuuksia, jotka edistävät muun muassa liiketoiminnan parissa tarvittavaa osaamista. Näistä opinnoista on toki hyötyä myös muilla aloilla ja monenlaisissa tehtävissä.

Haluamme kehittää verkkosivujemme sisältöä yhä paremmin palvelevammaksi. Siksi yllä olevan linkin sivulta löytyy kysely, johon vastaamalla autat meitä kehittämistyössämme. Mikäli jätät vastatessasi kyselyyn yhteystietosi, osallistut opintolahjakortin arvontaan. Kyselyyn annettuja yhteystietoja käytämme vain ko. arvontaan.

Tutustu opintovaihtoehtoihin ja valitse omasi. Ja vastaa tutustumisesi lomassa kyselyymme.