Opintoryhmä Keski-Suomen seutukaupungeissa: Digimarkkinointi haltuun uutuusopinnoissa

JYU avoimen yliopiston uudet digimarkkinoinnin opinnot on mahdollista opiskella Keski-Suomen seutukaupunkien opintoryhmässä. Ilmoittautuminen Keski-Suomen opintoryhmään on auki 1.-12.2.2023. Tervetuloa mukaan!

Avoimen yliopiston uudet digimarkkinoinnin opinnot vahvistavat työelämässä toimivien ja alasta kiinnostuneiden digimarkkinoinnin ja -viestinnän valmiuksia tarjoamalla tutkimuksiin perustuvaa ymmärrystä alan kehityksestä. Uutuusopinnot on mahdollista opiskella myös Keski-Suomen seutukaupunkien omassa opintoryhmässä.

Opiskelu Keski-Suomen seutukaupunkien opintoryhmässä mahdollistaa vertaistuen ja keskustelut opintojen teemoihin liittyen. Keski-Suomen opintoryhmällä on oma ryhmänohjaaja, joka on tukena opinnoissa mm. verkkovälitteisissä ohjaustilaisuuksissa.

Uusi Digimarkkinoinnin opintokokonaisuus on opiskeltavissa verkkovälitteisesti kaikkialla helmikuun alusta alkaen. Keski-Suomen opintoryhmässä hyödynnetään alueen seutukaupunkien HUBeja ja yhteisöllisiä työtiloja mm. opiskelijoiden kokoontumisissa.

• Digimarkkinoinnin opinnot ovat avoimet kaikille, ilman pohjakoulutusvaatimuksia
  • Opintojen laajuus on 15-30 opintopistettä ja hinta on 15 euroa / opintopiste
  • Ilmoittaudu opintoryhmään