Opiskele aikuiskasvatustiedettä Viitasaarella: ilmoittautuminen on nyt auki

Avoimet yliopisto-opinnot ovat nyt käden ulottuvilla Viitasaarella. JYU avoin yliopisto tarjoaa mahdollisuuden aikuiskasvatustieteen perusopintojen opiskeluun paikallisesti ohjattuna. Näistä opinnoista saat erinomaista tukea, tietoa ja ymmärrystä mm. esimiestyöhön sekä HR-, opetus-, ohjaus- ja suunnittelutehtäviin. Ilmoittaudu mukaan!

Kiinnostaako sinua työssä oppiminen ja henkilöstön kehittäminen? Mitä on ammatillinen identiteetti, toimijuus ja työhyvinvointi? Haluatko kehittyä opettajana, ohjaajana tai aikuiskoulutuksen suunnittelijana? Aikuiskasvatustieteen opinnoissa pohdit aikuista oppijana muuttuvassa yhteiskunnassa.

Ilmoittaudu aikuiskasvatustieteen opintoihin Viitasaarella

Viitasaarella on mahdollisuus opiskella aikuiskasvatustieteen perusopinnot vuoden 2020 aikana. Ilmoittaudu mukaan 31.12.2019 mennessä. Jos ilmoittautuneita tulee riittävästi, opintojen tueksi voidaan muodostaa opintoryhmä, jossa on mahdollista saada ohjausta opintojen suorittamiseen.

Jyväskylän yliopiston avoimet yliopisto-opinnot ovat yliopiston tiedekuntien opetussuunnitelman mukaisia tutkinnon osia, jotka on hyväksiluettavissa JYU yliopistotutkintoon.