Opiskelijan kartta opastaa opiskelupolulla

JYU avoimen yliopiston opiskelijan kartta on oppaasi, joka ohjaa oikeaan – kaipasitpa sitten tietoa avoimen opintojen suunnittelusta, ilmoittautumisesta tai opintojen suorittamisesta. Klikkaa itsesi kartalle!

Miten valitsen JYU avoimen yliopiston opinnot? Missä ilmoittaudun opintoihin? Mitä sitten teen, kun olen ilmoittautunut? Entä jos minulla on kysyttävää tai kaipaan ohjeita? 

Opiskelijan kartta opastaa sinut oikeaan. Kartasta löydät koordinaatit avoimen yliopiston opintojesi polulle sekä oikeat linkit, jotka vievät sinut suunnittelemaan opintoja, ilmoittautumaan ja opiskelemaan. Kartalta löydät myös muun muassa perille orientaatiokurssille, kirjastoon ja tarkastelemaan suoritettuja opintojasi.

Opintoihin tutustutaan ja ilmoittaudutaan avoimen yliopiston opinto-oppaassa ja ne opiskellaan Moodle-oppimisalustalla. Opintosuorituksesi kirjataan opintorekisteriin.  HelpJYU-palvelu kokoaa opiskeluun liittyvät ohjeet ja tarjoaa mahdollisuuden viestiä opintopalveluihin. 

Toimit avoimessa yliopistossa siis samoilla alustoilla kuin muutkin yliopiston opiskelijat. Ensimmäisen kurssin jälkeen eri alustat ovat jo tuttuja sinulle. Opiskelijan kartta ohjaa sinut perille heti opinnoista innostuessasi!