Muutoksia opiskelijan palveluiden puhelinpalvelun aukiolossa

Huomaathan puhelinpalvelumme muuttuneet aukioloajat. Jatkossa palvelemme puhelimitse arkipäivisin kello 12 ja 15 välillä. Opiskelijan palveluihin – eli avoimen yliopiston asiakaspalveluun – voit olla yhteydessä myös sähköisesti HelpJYU-palvelun kautta.

Palvelemme jokaisena arkipäivänä puhelimitse ja sähköisesti. Saat opiskelijan palveluista vastauksia yleisiin opiskelua koskeviin kysymyksiin. Saat muun muassa apua ilmoittautumiseen ja vastauksia opintomaksuja koskeviin kysymyksiin.

Sähköiseen HelpJYU-palveluun kootuista ohjeista löydät vastauksia tyypillisimpiin kysymyksiin, ja sen kautta voit myös lähettää kysymyksen opiskelijan palveluihin sähköisesti Palvelut ja neuvonta -kohdasta. HelpJYU-pyyntöösi saat vastauksen tyypillisesti parin päivän sisällä.

Opiskelijan palvelut toimittavat myös esimerkiksi pyynnöstäsi opintorekisteriotteen tai todistuksen valmistuneesta opintokokonaisuudesta. Tilaa ne HelpJYU:n lomakkeella. Voit myös varata ohjausajan tutkintotavoitteisen opiskelun suunnitteluun tai opintojen ohjaukseen. Muistathan kirjautua palveluun – se sujuvoittaa asioimistasi.