Jouluviikon ja vuoden vaihteen aukioloaikamme

Opintopalvelumme palvelevat seuraavasti:

• maanantai 23.12. klo 9-14
  • suljettu 24.-27.12.
  • maanantaina 30.12. klo 9-15
  • uudenvuoden aattona 31.12. klo 9-14

Ota meihin yhteyttä help.jyu.fi:n Palvelut ja neuvonta-kohdasta. Puhelimitse tavoitat meidät numerosta 040 576 7760.

Pal­ve­lut loma-ai­ka­na

Loma-aikoina pystymme palvelemaan sinua monissa asioissa mutta vähän tavallista rajatummin.

Voimme auttaa sinua mm. ilmoittautumiseen, opintojen perumiseen sekä maksuihin liittyvissä yleisissä asioissa. Voimme toimittaa sinulle virallisen opintosuoritusotteen, mutta opintokokonaisuustodistus on mahdollista saada vasta lomien jälkeen. Myös suoritusten kirjaamisessa opintorekisteriin on viivettä lomien vuoksi.

Lomien jälkeen pystymme tarjoamaan jälleen tutkintotavoitteista tai opintojen sisällöllistä ohjausta, sekä käsittelemään opinto-oikeuden pidennysanomuksia ja AHOT-hakemuksia sekä  aineopintojen edeltävien opintojen tarkistuksia.

JY:n tutkinto-opiskelijaksi hakemista tai yliopistoon ilmoittautumista koskevissa asioissa ota yhteyttä yliopiston opintopalveluihin.