05.07.2018

Opiskelijapalveluiden puhelinpalvelussa ongelmia – vikaa selvitetään

Opiskelijapalveluidemme puhelinpalvelussa on ilmennyt ongelmia ja vikaa selvitetään parhaillaan. Jos et saa opiskelijapalveluihimme yhteyttä puhelimitse, otathan yhteyttä sähköpostilla. Vastaamme sähköposteihin mahdollisimman pian.

Kesäajan aukioloajat ja palvelut

• Kesällä 2018
    • 25.6.-13.7. ja 23.-27.7. palvelemme klo 12-15. Tänä aikana sovi tapaamisesta etukäteen ottamalla yhteyttä opiskelijapalveluihin puhelimitse tai sähköpostitse.
    • 16.-20.7. opiskelijapalvelumme ovat suljettuna.

Ke­sä­ajan pal­ve­lut

Kesällä pystymme palvelemaan sinua monissa asioissa mutta vähän tavallista rajatummin.

• Voimme auttaa sinua mm. ilmoittautumiseen, opintojen perumiseen sekä maksuihin liittyvissä yleisissä asioissa.
  • Voimme toimittaa sinulle virallisen opintosuoritusotteen, mutta opintokokonaisuustodistus on mahdollista saada vasta elokuussa. Myös suoritusten kirjaamisessa opintorekisteriin on viivettä lomien vuoksi.
  • Lomien jälkeen elokuussa pystymme tarjoamaan jälleen tutkintotavoitteista tai opintojen sisällöllistä ohjausta. Myös opinto-oikeuden pidennysanomuksia ja AHOT-hakemuksia käsitellään seuraavan kerran elokuussa. Silloin onnistuu myös TE-toimiston lomakkeiden täyttö ja aineopintojen edeltävien opintojen tarkistus.
  • JY:n tutkinto-opiskelijaksi hakemista tai yliopistoon ilmoittautumista koskevissa asioissa ota yhteyttä yliopiston opiskelijapalveluihin.