Ota meihin yhteyttä: HelpJYU auttaa ja opastaa avoimessa yliopistossa

Kun kysymyksesi koskee opiskelua avoimessa yliopistossa tai opintojen suunnittelua, käänny HelpJYU:n puoleen. 5.6. alkaen löydät sieltä ohjeemme ja vinkkimme helposti selaamalla aihepiireittäin luokiteltuja ohjeistuksia tai kysymällä HelpJYU:n hakukoneelta. Saat sen kautta vastauksia myös henkilökohtaisesti.

Opintopalvelumme vastaavat 5.6. alkaen HelpJYU-palvelussa kaikkiin avoimen yliopiston opiskelua ja opintojen suunnittelua koskeviin kysymyksiin. HelpJYU parantaa palvelua ja tarjoaa vastaukset kysymyksiin yhdeltä luukulta. Jatkossa sinun ei tarvitse tietää kuka on oppiaineen sihteeri tai keneen ottaa yhteyttä, kun esität kysymyksesi HelpJYU:ssa.

HelpJYU:n ohjeisiin on kerätty tieto, jota opiskelijat tarvitsevat opintojen suunnittelun ja suorittamisen aikana. Hakutoiminto auttaa oikean tiedon löytymisessä.

Opiskelijoille ja opintoja suunnitteleville muutos ei aiheuta toimenpiteitä, eikä se vaikuta opintojen suorittamiseen. Verkkosivumme ohjaavat ottamaan yhteyttä sinne, missä sinua palvellaan.

Jos sinulla on Jyväskylän yliopiston käyttäjätunnus, kirjaudu palveluun sillä. Näin nopeutat yhteydenottoa ja saat nähtäväksesi enemmän tietoa kuin ilman kirjautumista. Kirjautumalla voit myös seurata omien kysymystesi käsittelyä.

Kysy HelpJYU:ssa, tiimimme palvelee

Kun sinulla on kysyttävää, kysy meiltä HelpJYU:n palvelupyynnöllä. Sinua palvelee tutusta opintopalveluiden tiimistämme se henkilö, jolla on paras tieto kysymästäsi aihealueesta. Saat vastaukset ja tiedon kysymyksesi käsittelyn tilasta sähköpostiisi tai voit seurata kysymyksesi käsittelyä.

Samasta osoitteesta voit myös varata vaikkapa ohjausajan opintoneuvojaltamme ja valita haluatko ohjausta opintojen suunnittelussa verkon välityksellä, puhelimitse vai kasvotusten.

Kuten tähänkin asti, opintopalvelumme palvelevat myös puhelimitse numerossa 040 576 7760. Sähköisen asioinnin pyrimme alkusyksystä alkaen kanavoimaan täysin HelpJYU:hun, jolloin pystymme palvelemaan sinua paremmin ja sujuvammin koko opintopalveluidemme tiimillä.