08.01.2019

Perehdytystä terveystieteiden opintoihin tammikuussa

Järjestämme perehdytystilaisuudet terveystieteiden perusopintoja ja terveystieteiden yhteisiä opintoja aloittaville torstaina 17.1. Verkkovälitteisiin perehdytystilaisuuksiin voit osallistua niihin koti- tai työkoneeltasi, jos siinä on kaiuttimet ja nettiyhteys (ei edellytä ohjelma-asennuksia). Tilaisuudet ovat avoimia kaikille opinnoista kiinnostuneille.

Aloitatko perusopinnoista?

Jos sinulla ei ole aikaisempaa tutkintoa, aloitat opintosi terveystieteiden perusopinnoista (27 op). Opinnoissa yhdistyvät neljän oppiaineen (fysioterapia, gerontologia ja kansanterveys, liikuntalääketiede ja terveyskasvatus) sisällöt.

Perusopintojen perehdytystilaisuus uusille opiskelijoille ja opinnoista kiinnostuneille järjestetään torstaina 17.1. klo klo 17-18.30. Perehdytykseen ei tarvitse ilmoittautua vaan voit osallistua em. ajankohtana alla olevan linkin kautta.

Onko sinulla jo tutkinto?

Jos sinulla on soveltuva AMK- tai opisto-asteen tutkinto ja tavoitteenasi on terveystieteiden maisterin tutkinto, voit opiskella terveystieteiden täydentävät opinnot (=terveystieteiden yhteiset opinnot + sisältöopinnot).  Lisätietoa liikuntatieteellisen tiedekunnan terveystieteiden maisteriohjelmista.

Terveystieteiden yhteisten opintojen (20 op) perehdytystilaisuus uusille opiskelijoille ja opinnoista kiinnostuneille järjestetään torstaina 17.1. klo klo 17-18.30. Perehdytykseen ei tarvitse ilmoittautua vaan voit osallistua em. ajankohtana alla olevan kautta.