Ruotsin kielen taitoja alakohtaisilta kursseilta

Hiotaanko yhdessä toisen kotimaisen taitojasi? Alakohtaiset ruotsin kielen kurssit pyörähtävät käyntiin lokakuussa. Ilmoittautuminen on auki 3.10. saakka. Opetus alkaa reaaliaikaisena verkko-opetuksena. Jos koronatilanne mahdollistaa, myös lähiopetusta kuuluu kurssin ohjelmaan.

Ruotsin opintojen aika! Alakohtaiset ruotsin kielen kurssit alkavat pian. Ilmoittautuminen syksyn kursseille on käynnissä 3.10. saakka. Opetus alkaa lokakuussa reaaliaikaisena verkko-opetuksena. Kurssiin kuuluu opetusta yhteensä kolmen viikonlopun aikana. Mikäli koronatilanne sallii, kursseilla tarjotaan lähiopetusta Jyväskylässä. Yliopisto seuraa koronatilannetta.

Tarjolla on kirjallisen ja suullisen osion kattava ruotsin kurssi eri aloille:

  • Svenska för ekonomer
  • Svenska för journalister och kommunikationsvetare
  • Svenska för litteratur-, konst- och musikvetare
  • Svenska för samhällsvetare och filosofer
  • Svenska för systemvetare

Löydät nämä kurssit opinto-oppaasta viestintä ja kieliopinnot -kohdasta (linkki).

Nämä opintojaksot sopivat avoimen väylän opintoihin kieli- ja viestintäopintojen kurssiksi. Jos tähtäät tutkintoon, tämä kurssi kuuluu pakollisiin viestintä- ja kieliopintoihin.

Ruotsin kielen kurssit ovat alakohtaiset, joten valitse oman alasi kurssit. Jokaiseen jaksoon kuuluu niin kirjallinen kuin suullinen osio, joten ilmoittaudu mukaan molempiin. Osiot yhdessä muodostavat kurssin, mutta saat suorituksista erilliset arvosanat opintorekisteriin.

Opintojen hinta on 15 euroa opintopistettä kohti, yhteensä 45 euroa.

Näin ilmoittaudut kurssin kahteen osioon:

Valitse opinto-oppaan valikosta oman alasi kurssi, joko kirjallinen ja suullinen osio. Klikkaa Ilmoittaudu opintoihin -välilehdelle ja klikkaa ylintä opetusryhmää ja sen aikataulua kuvaavaa linkkiä. Siitä voit tehdä ilmoittautumisen. Ja toista sama myös kurssin toiselle osiolle.

Tervetuloa! Välkommen!

Kuva: Johan Nilsson