Suunnittele kesäopintosi! Avoin on avoin myös kesällä

JYU avoimen yliopiston kesäopintojen tarjonnassa on laaja valikoima itsenäisesti suoritettavia opintoja ja lisäksi mm. verkkokursseja. Jos olet työtön tai lomautettu, muista mahdollisuutesi maksuttomiin opintoihin ja suorita Orientaatio jatkuvaan oppimiseen -verkkokurssi 15.6. mennessä.

Millainen on sinun opintokesäsi? Aloitatko uutta vai täydennätkö jo aiemmin opittua? Valtaosaa avoimen yliopiston oppiaineista voit opiskella myös kesäaikaan. Mitä sinä haluat opiskella tänä kesänä? Tee suunnitelmasi!

Verkkokursseja, joissa saat tiettyinä aikoina ohjausta ja ryhmän ympärillesi, tarjotaan muun muassa erityispedagogiikan ja kemian oppiaineissa.

JYU avoimen yliopiston opintopalvelut palvelevat lähes läpi kesän. Näet opintopalveluiden kesän aukioloajat tästä uutisesta.

Työtön tai lomautettu, opiskele maksutta

Opintojen hinta JYU avoimessa yliopistossa on 15 euroa opintopistettä kohti. Jos olet työtön tai lomautettu, olet oikeutettu opiskelemaan maksutta vuoden 2021 loppuun saakka, mikäli suoritat ilmaisen Orientaatio jatkuvaan oppimiseen -verkkokurssin 15.6. mennessä.