Syksyn 2020 opintotarjonta: tutustu opintoihin uudessa opinto-oppaassa

Avoimen yliopiston uudesta opinto-oppaasta löydät oppiaineemme ja niiden opintojaksot kuvauksineen. Se on opintojen suunnittelun työkalu. Elokuun alusta alkaen myös ilmoittautumislinkit syksyn opintoihin löytyvät opinto-oppaasta. Syksyn opetusohjelmia päivitetään opinto-oppaaseen kesän mittaan.

Kun suunnittelet opintoja JYU avoimessa, tutustu niihin uudessa opinto-oppaassamme. Näet opinto-oppaasta kaikki oppiaineemme ja niihin kuuluvat opintojaksot. Voit tutustua niin opintojen sisältöihin, tavoitteisiin kuin opiskelun aloittamiseen.

Opinto-opasta päivitetään paraikaa. Koko lukuvuoden opinto-ohjelmat täydentyvät opinto-oppaaseen kesän mittaan. Jo nyt näet suurimmasta osasta oppiaineista syksyn opinto-ohjelman ja uusien opetussuunnitelmien mukaiset opinnot opintojaksokohtaisesti:

Kesän jälkeen ilmoittautuminen opinto-oppaan kautta

31.7.2020 saakka ilmoittautuminen opintoihin tapahtuu vielä oppiaineen verkkosivulla olevan linkin kautta. Jos siis ilmoittaudut ennen elokuuta, toimi näin:

  • Palaa vielä opinto-oppaasta verkkosivujen puolella olevaan opintotarjontaan ja siellä sinua kiinnostavaan oppiaineeseen.
  • Oppiaineen omalta sivulta löydät kohdan Avoimen yliopiston opintotarjonta: lukuvuosi 2019-2020.
  • Sen alla oleva linkki vie opintokokonaisuuteen Korppi-opintotietojärjestelmässä, jonka kautta tapahtuu ilmoittautuminen opintokokonaisuuteen tai sen yksittäiselle opintojaksolle. 

Elokuun 2020 alusta alkaen ilmoittautuminen opintojaksoille tapahtuu opinto-oppaan linkkien kautta kunkin opintojakson tiettyyn suoritustapaan. Monella kurssilla voit valita itsellesi sopivan suoritustavan, osalla kursseista opetustiimi on valinnut sopivimman suoritustavan valmiiksi.

Uutta ilmoittautumisessa on elokuun alusta alkaen myös kunkin kurssin ja suoritustavan ilmoittautumisaika, jonka löydät myös opinto-oppaasta. Kirjaathan myös ilmoittautumisajan kalenteriisi opintoja suunnitellessasi.

Vaikka ilmoittautuminen ajoittuu tiettyyn aikaan, jatkossakin opintoja ja opiskelumahdollisuuksia on tarjolla runsaasti.

Lue lisää: