Syksyn uutuuksia JYU avoimessa: Liikuntatieteitä, kauppatieteitä, viestintää

Uusi lukuvuosi tuo tullessaan uusia opintomahdollisuuksia kaikille opinnoista kiinnostuneille. Tutustu uusiin opintokokonaisuuksiin ja kursseihin ja valitse sinulle sopivimmat opinnot avoimen laajasta opintotarjonnasta. Mitä sinä haluat opiskella?

Odotetut avoimen opintouutuudet ovat nyt auki. Uutta tarjonnassa ovat muun muassa Viestinnän johtamisen aineopinnot, Lasten ja nuorten liikunnan perusopinnot ja Liikuntapsykologian aineopinnot

Kursseista löytyvät nyt uusina mm. Digitaalinen markkinointi markkinoinnin oppiaineessa, Talousmatematiikka taloustieteessä sekä pitkän matematiikan kertausta kaipaavia palveleva Matematiikan kertauskurssi (ks. kauppatieteiden muut opinnot - kurssi sopii myös muille kuin kauppatieteilijöille). Ohjelmoinnin matematiikan kurssi löytyy nyt matematiikan opinnoista. 

Oppiaineisiin tutustuttavista kursseista Oman talouden hallinta (ilmoittautuminen 15.10.–22.11.2020) ja Ihmismielen salat (ilmoittautuminen 1.10.–14.11.2020) sopivat oikeastaan aivan kaikille. Ne ovat mukana toisen asteen opiskelijoille suunnattujen opintojen kurssitarjonnassa.

Kurkista myös kieli- ja viestintäopintoihin! Siellä on tuttuja kursseja, mm. Communication Skills, Puheviestinnän perusteet ja Liikesaksa 1, nyt etäopiskellen suoritettavissa.

Kaikille maksuton uutuus: Orientaatio jatkuvaan oppimiseen

Elokuun puolivälissä avataan kaikille avoin Orientaatio jatkuvaan oppimiseen -kurssi. Se tarjoaa hyvän ja kannustavan startin opintoihin. Tällä kurssilla opit itsestäsi oppijana, tunnistat vahvuuksia ja haasteita, tutustut akateemisessa opiskelussa tarvittaviin taitoihin ja saat erinomaisia vinkkejä opintojen suorittamiseen.

Orientaatio jatkuvaan oppimiseen auttaa opiskelijaa onnistumaan opinnoissaan.

Suosittelemme tätä opintojaksoa jatkuvasta oppimisesta kiinnostuneille. Tule mukaan, vaikka vasta haaveilisit opintoihin ilmoittautumisesta. Kurssi on kaikille maksuton ja sille voi ilmoittautua kuka tahansa 15.8. alkaen.

Tutustu opintoihin opinto-oppaassa

JYU avoimen syksyn opintotarjonta on koottu uuteen opinto-oppaaseen, jonka kautta myös ilmoittautuminen opintoihin tapahtuu elokuun alusta alkaen. Opinto-oppaasta löydät niin uutuudet kuin jo pidempään opintotarjonnassa olevat JYU avoimen opinnot.

Avoimen yliopiston opintoihin ilmoittaudutaan kurssikohtaisesti, kiinnostavan jakson tiettyyn suoritustapaan valittuna ajankohtana. Tee suunnitelmasi ja valitse kurssisi! Opintokokonaisuudet koostuvat tietyistä kursseista. Tutustu oppiaineisiin, opintokokonaisuuksiin ja kursseihin opinto-oppaassa.