Syyslukukauden opintotarjonta on opinto-oppaassa: Aikataulutiedot päivitetään kesän aikana

Syyslukukauden 2021 opintotarjonnan suoritustapa- ja aikataulutiedot päivitetään opinto-opassivustolle pääsääntöisesti kesäkuun aikana. Voit tutustua suoritusmahdollisuuksiin ja laatia itsellesi opiskelusuunnitelman syyslukukaudelle tuolloin. Suurimpaan osaan avoimen opinnoista voit ilmoittautua ympäri vuoden. Opintotarjontaamme voit tutustua opinto-oppaassa, jonka kautta pääset myös ilmoittautumaan opintoihin verkossa Korppi-opintotietojärjestelmässä.

Syksyn opintotarjonamme on muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta tutustutavissa nyt opinto-oppaassa. Kesäkuun aikana päivitämme sinne myös opintojen suoritustapa- ja aikataulutiedot - monessa oppiaineessa nekin ovat jo paikoillaan. Kevään 2022 suoritustavat ja linkit julkaistaan opinto-oppaassa elokuussa.

Tukea opintojen suunnitteluun

Jos tarvitset apua opintojen suunnitteluun, voit ottaa yhteyttä oppiaineen yhteyshenkilöihin. Yhteyshenkilön ja hänen yhteystietonsa voit tarkistaa opinto-oppaasta Yhteystiedot -välilehdeltä. Tutkintotavoitteisen opiskelun ohjaukseen voit myös varata ohjausajan HelpJYU-palvelumme kautta.

 

Aloita opiskelu jo kesän aikana!

Voit aloittaa opinnot ja opiskella itsenäisesti myös kesän 2021 aikana, kun huomioit tietyt asiat kesäajan opintojen suunnittelussa. Opintopalvelumme ovat avoinna lähes koko kesän. Pystymme palvelemaan sinua monissa asioissa, vain hieman tavallista rajatummin.