Syyslukukauden 2023 opetusohjelmat julkaistaan touko-kesäkuun aikana

Syyslukukauden opintojaksokohtaiset suoritustapa- ja aikataulutiedot päivitetään opinto-opassivustolle touko- ja kesäkuun aikana. Voit tutustua suoritusmahdollisuuksiin ja laatia itsellesi opiskelusuunnitelman syyslukukaudelle tuolloin. Suurimpaan osaan avoimen opinnoista voit ilmoittautua ympäri vuoden. Opintotarjontaamme voit tutustua opinto-oppaassa, jonka kautta pääset myös ilmoittautumaan opintoihin verkossa Korppi-opintotietojärjestelmässä.

Syksyn opintotarjontamme on muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta tutustutavissa jo nyt opinto-oppaassa. Touko- ja kesäkuun aikana päivitämme Ilmoittaudu opintoihin -välilehden tietoihin myös opintojaksokohtaiset suoritustapa- ja aikataulutiedot. Osassa oppiaineista ensi lukuvuoden aikataulutietoja löytyy jo alustavasti opinto-oppaan Näin aloitan opintoni -välilehdeltä.

Tukea opintojen suunnitteluun

Jos tarvitset apua opintojen suunnitteluun, voit ottaa yhteyttä oppiaineen yhteyshenkilöihin. Yhteyshenkilön ja hänen yhteystietonsa voit tarkistaa opinto-oppaasta Yhteystiedot -välilehdeltä. Tutkintotavoitteisen opiskelun ohjaukseen voit myös varata ohjausajan HelpJYU-palvelumme kautta.

Aloita opiskelu jo kesän aikana!

Voit aloittaa monet opinnot ja opiskella itsenäisesti myös kesän aikana. Opintopalvelumme ovat avoinna lähes koko kesän. Pystymme palvelemaan sinua monissa asioissa, vain hieman tavallista rajatummin.