30.05.2018

Tarvitsetko ohjausta? Tutustu erilaisiin ohjauksen muotoihin!

Useimmat opiskeluun liittyvistä haasteista ratkeavat kysymällä, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Ohjausta opiskeluun ja urasuunnitteluun -sivumme on uudistunut ja laajentunut. Olemme koonneet sivulle tietoa ohjauksemme periaatteista, käytännöistä ja tahoista: millaista, miten ja keneltä. Sivun alusta näet tiivistetysti keneltä saat tarvittaessa ohjausta missäkin tilanteessa. Sivulta löydät myös runsaasti eri tahoja, joita voit hyödyntää myös itsenäisesti opintopolkusi eri vaiheissa. Opintojen ohjauksella varmistetaan, että opintosi sujuvat mahdollisimman mutkattomasti koko opintopolun ajan.

Mi­hin tar­vit­set oh­jaus­ta?

Yh­teys­tie­dot

• Opiskelukäytänteet
  • Yleinen opintoneuvonta
Opiskelijapalvelut
avoneuvo@avoin.jyu.fi
  • Tutkintotavoitteinen opiskelu
  • Opintoneuvonta
Opintoneuvoja
riina.karkkainen@jyu.fi
  • Oppiaineisiin liittyvä ohjaus
Henkilökunta
Opettajat
Koulutussuunnittelijat
Koulutuspäälliköt
Yhteistyöoppilaitoksissa ohjauksesta ja neuvonnasta vastaavat yhteistyöoppilaitosten henkilökunta sekä tuutorit.