Tietoa avoimen väylästä: Tutustu videoilla JYU:n suosituimpiin väyliin ja opiskelun aloittamiseen avoimessa

Avoimen yliopiston Avoimen väylän ilta tarjosi tietoa avoimen väylästä hakutapana yliopistoon. Verkkotilaisuuden tallenteissa esitelllään väylää niin yleisesti kuin suosituimpien oppiaineiden kautta. Saat myös vinkkejä opintojen aloittamiseen sekä opiskeluun avoimessa.

Avoimen väylän illan tallenteet esittelevät Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston oppiaineista kauppatieteitä, kasvatustieteitä, psykologiaa ja luonnontieteitä. Kaikkien edellä mainittujen oppiaineiden tutkinto-opiskelijaksi voi pyrkiä avoimen väylän kautta Jyväskylän yliopistoon.

Infoissa kerrotaan Jyväskylän yliopiston monipuolisista mahdollisuuksista: avoimen väylien kautta on mahdollista hakea yliopiston kaikkiin kuuteen tiedekuntaan, vaikka jokaiseen hakukohteeseen väylää ei vielä olekaan. Puheenvuoroissa muistutettiin, että väyläopiskelu vaatii suunnitelmallisuutta ja itsenäistä opiskelua, mutta tukea ja ohjausta opiskeluun saa avoimesta yliopistosta. Henkilökohtaisen ohjausajan voi varata HelpJYU-palvelusta.

Avoimen väylällä opiskellaan Jyväskylän yliopiston opetussuunnitelmiin perustuvia kursseja. Mikäli hakija pääsee tutkinto-opiskelijaksi Jyväskylän yliopistoon, hänen suorittamansa opintopisteet avoimessa yliopistossa hyväksiluetaan osaksi tutkintoa. Väyläopinnoista hakija saa myös varmuutta alanvalintaan. Avoimen yliopiston tarjoamiin opintoihin voi tutustua uudessa opinto-oppaassamme.

Katso Avoimen väylän illan tallenteita

Syksyn 2021 tallenteet

Avoimen väylän illassa 10.8.2021 esiteltiin avoimen väylää ja Jyväskylän yliopiston suosituimpia väyliä. Avoimen väyliä on kaikkiin kuuteen tiedekuntaamme.

Huone 1: Mikä on avoimen väylä -yleisinfo, kasvatustieteiden väylät, luonnontieteiden väylät, yhteiskuntatieteiden ja filosofian väylät

Huone 2: Kauppatieteen ja taloustieteen väylät, viestinnän johtamisen sekä viestinnän ja journalistiikan väylät, psykologian väylä

Syksyn 2020 tallenteet

Lue lisää & ota yhteyttä