Tutkijoiden yössä avataan avoimen yliopiston saloja

Tutkijoiden yö on tiedetapahtuma, jossa tutkijat avaavat ovensa suurelle yleisölle. Tapahtuma järjestetään Euroopan-laajuisesti 24.9. Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto järjestää tapahtumaan oman verkossa katsottavan osuutensa.

Euroopan-laajuinen tiedetapahtuma Tutkijoiden yö on tulossa taas perjantaina 24.9.2021. Jokavuotisessa tapahtumassa suurelle yleisölle avautuu mahdollisuus kurkistaa tieteentekijöiden ja tutkimuksen maailmaan. Jyväskylän yliopistossa luvassa on ohjelmaa muun muassa biologiasta, kielitieteistä, kemiasta ja nanotieteestä.

Tänä vuonna Tutkijoiden yö on hybriditapahtuma: tarjolla Jyväskylän yliopistossa on niin työpajoja paikan päällä kampuksella kuin erilaisia verkkoluentoja ja -esityksiä. Tilaisuudet ovat maksuttomia, mutta joihinkin ohjelmaosuuksiin tulee ilmoittautua ennakkoon.

· Tutustu koko Jyväskylän yliopiston Tutkijoiden yön ohjelmatarjontaan

Millaista on opiskelu avoimessa yliopistossa?

Jyväskylän yliopiston avoimella yliopistolla on Tutkijoiden yössä oma lyhyiden teemaluentojen sarjansa nimeltä Mitä taitoja tarvitsen opiskeluun avoimessa yliopistossa? Jos et ole opiskellut aiemmin avoimessa yliopistossa tai vasta aloittelet opintojasi, kannattaa tulla kuulolle!

Avoimen teemaluennot perjantaina 24.9. klo 17–18.30:

  • Tervetuloa opiskelemaan avoimeen yliopistoon (Johtaja Jukka Lerkkanen)
  • Opiskeluvinkkejä avoimen yliopiston opintojen aloittamiseen (Yliopistonopettaja Tuisku Takala)
  • Läsnä verkossa – kuinka luon myönteistä vuorovaikutusta verkkokurssilla? (Yliopistonopettajat Heli Tyrväinen, Leena Valkonen ja Sanna Uotinen)
  • Oma hyvinvointi ja opiskelu avoimessa yliopistossa (Yliopistonopettajat Merja Hietalahti ja Kosti Joensuu)

Avoimen yliopiston teemaluennot lähetetään Liveto-virtuaalialustan kautta. Turvallisuussyistä Livetoon kirjautuminen vaatii profiilin luomisen. Voit luoda tunnukset jo etukäteen ennen tapahtumapäivää 24.9. osoitteessa events.liveto.io/signup

Lisätietoja: https://www.jyu.fi/fi/akateemiset-tapahtumat/tutkijoiden-yo

Suosittelemme käyttämään tapahtumassa tietokonetta ja Google Chrome -selainta.

Tervetuloa!