Suunnittele syksyn opintosi: Tutustu JYU avoimen uutuuksiin!

Ota katsaus syksyyn ja suunnittele opintosi! Tutustu syksyn 2022 uusiin avoimiin yliopisto-opintoihin liikunta- ja hyvinvointiosaamisen, kestävän kehityksen, kulttuurialan, digitalisaation ja S2-opetuksen alueilla! Oppimisen iloa!

Opintotarjontamme laajenee! Jyväskylän yliopistossa on kehitetty - ja kehitetään edelleen - uusia opintomahdollisuuksia ahkerasti asiantuntijoidemme tiimeissä. Kiinnostavatko liikunnan ja hyvinvoinnin teemat? Toimitko kulttuurialalla? Entä kaipaatko suomi toisena kielenä -ymmärrystä opetusalalla? Myös Planetaarinen hyvinvointi -opinnot täydentyvät uusilla kursseilla. Lisäksi IT-tiedekunnasta tarjontaan tulee nyt Digitalisaatio-opintokokonaisuus kokonaisuudessaan. Avoimia IT-opintoja löydät myös tiedekunnan omasta tarjonnasta.

Tutustu avoimen syksyn uutuusopintoihin!

Äskettäin tarjontaamme on tullut valtavasti uusia opintoja! Huomasithan seuraavat:

Suunnittele syksyn opintosi!

Valtaosa syksyn opintojen aikatauluista ja opetusohjelmista löytyy nyt opinto-oppaastamme. Kurssien ilmoittautumisen ja suorittamisen ajankohdat löydät Ilmoittaudu opintoihin -välilehdeltä kunkin kurssin kohdalta. Kurkkaa myös kunkin oppiaineen Ajankohtaista-välilehti, jolta saat vinkkejä ja ohjeita opintojen suunnitteluun.

Väyläopintojen suunnitteluun tukea Avoimen väylän illasta

Tähtäätkö avoimen väylältä JYU:n tutkinto-opiskelijaksi? Tule elokuussa verkkovälitteiseen avoimen väylän iltaan, ti 9.8. Saat sieltä hyvän tietopaketin opintojesi suunnitteluun. Muistathan myös maksuhyvityksen mahdollisuuden väyläopinnoissa 25 opintopisteen osalta, mikäli tavoittelet ensimmäistä korkeakoulututkintoasi.