Tutustu terveystieteiden opintotarjontaan: Mukana mm. terveysalan päätöksenteon teemoja

Millaisia kehittämishaasteita on sosiaali- ja terveysalalla? Miten kuntatason päätökset heijastuvat alaan? Miten ihmisten terveyskäyttäytymiseen voitaisiin vaikuttaa? Terveystieteiden opiskelusta saat vastauksia ja tutkittua tietoa tärkeisiin hyvinvointia ja yhteiskuntaa koskettaviin kysymyksiin – vaikkapa näillä lähiaikoina käynnistyvillä kursseilla.

Terveystieteiden kiinnostavat kurssit käynnistyvät. Ilmoittaudu mukaan ja opi uutta muun muassa terveysalan päätöksenteosta ja terveysalan hankkeiden suunnittelusta. Tämän sivun kurssit ovat avoimia kaikille, joten tervetuloa mukaan! Terveystieteiden koko opintotarjontaan voit tutustua opinto-oppaassamme.


Terveysalan ideat suunnitelmiksi ja todeksi:
Terveyskäyttäytymisen muutosinterventioiden suunnittelu -opintojakso

Työskenteletkö terveyden edistämisen hankkeissa? Olisiko sinulla hyvä kehitysidea, jonka suunnittelu vaatisi paneutumista? Miten vakuuttaisit rahoittajat hyvällä projektihakemuksella? Miten arvioisit kehittämistyön tuloksia? Terveyskäyttäytymisen muutosinterventioiden suunnittelu -opintojakso antaa sinulle lisäeväitä terveysohjelmien suunnittelu- ja arviointiprosessiin.

Opintojakso kuuluu terveystieteiden aineopintoihin. Tälle kurssille ei ole esitietovaatimuksia. Huomioithan, että opintojakson ilmoittautuminen päättyy 9.10.2020.

Katsaus sosiaali- ja terveysalan päätöksentekoon:
Terveysalan hallinto ja päätöksenteko -opintojakso

Tällä kolmen opintopisteen laajuisella opintojaksolla tutustut terveysaiheiseen päätöksentekoon sekä kuntatasolla että sosiaali- ja terveysaloilla. Opintojaksolla käsitellään sosiaali- ja terveyspolitiikan kehittämisen haasteita, sosiaali- ja terveysalan lainsäädäntöä, kunnallista päätöksentekojärjestelmää, sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöä sekä laadunhallintaa päätöksenteossa.

Opintojakso kuuluu terveystieteiden aineopintoihin. Tälle kurssille ei ole esitietovaatimuksia. Huomioithan, että opintojakson ilmoittautuminen päättyy 11.10.2020.