Avoimen podcast-sarja johdattelee työelämän vastuullisuuskysymysten ytimeen

Tule kuulolle! JYU avoimen yliopiston Vastuullisuus työelämässä -podcast-sarjan jaksot käsittelevät vastuullisuutta monipuolisesti, mm. sijoittamisessa, johtamisessa, turvallisuudessa, kuluttamisessa, sosiaali- ja terveysalalla, urheilussa, lainsäädännössä, elintarviketeollisuudessa, rahoitusalalla ja viestinnässä.

Podcast-sarja tukee JYU avoimen yliopiston uutta, Vastuullisuus ja kestävä kehitys työelämässä -opintokokonaisuutta. Kaikille avoin, monitieteinen opintokokonaisuus evästää vastuullisuuden laaja-alaiseen ymmärtämiseen sekä organisaatioiden toiminnan arviointiin ja kehittämiseen. Podcast tuo teemaan runsaasti työelämän konkretiaa ja herätteleviä näkökulmia. 

Vastuullisuuskysymyksiin perehtyneen yliopistonopettaja ja väitöskirjatutkija Matleena Pietiläisen vieraaksi saapuu liike-elämän ammattilaisia ja yhteiskunnallisesti merkittävissä rooleissa toimivia henkilöitä.
”Pyrin tuomaan keskustelujen kautta esiin myös sitä, miten tärkeää on ottaa vastuullisuus huomioon jo opiskeluaikana ja päivittää osaamista jatkuvasti myös työelämässä”, Pietiläinen sanoo.

Uusimman kauden podcast-vieraat ovat:

Aiemmissa jaksoissa ovat äänessä: