Uutta kasvatus- ja koulutusalalle: Esi- ja alkuopetusta, perheopintoja, koulutuksen taloutta, yleissivistystä ilmastonmuutoksesta

Ja paljon muuta! JYU avoimen yliopiston opintotarjontaan tulee runsaasti uutuuksia, joista on hyötyä kasvatusalalla toimiville. Muistathan myös jo aiemmin tarjonnassamme olleet opinnot, mukaan lukien uuden opetettavan aineen kelpoisuuden tuovat oppiaineet.

Jyväskylän yliopiston kasvatustieteellinen opetus on laajaa ja arvostettua. Se näkyy myös avoimen yliopiston tarjonnassa. Monitieteinen avoin yliopisto tarjoaa laajat mahdollisuudet uuden oppimiseen. Kasvatuksen ja koulutuksen kentillä toimivien osaamisen kehittämisen ja päivittämisen mahdollisuudet ovat meille tärkeitä. Teidän kauttanne tutkittu tieto saadaan toimimaan.

Maksuton verkkokurssi ympäristöasioista: Tutkittua tietoa kaikille

Planetaarinen hyvinvointi -opinnot tarjoavat tietoa ihmisestä ja ympäristöstä napakoissa yhden opintopisteen paketeissa. Teemoina ovat muun muassa ilmastonmuutos ja luonnon monimuotoisuus. Voit opiskella opinnot itsellesi sopivana aikana verkon välityksellä – täysin maksutta. Syyskuussa avautuu näiden opintojen ensimmäinen opintojakso.

Monitieteiset Planetaarinen hyvinvointi -opinnot on tuotettu yhteistyössä resurssiviisausyhteisö JYUwisdomin kanssa. Poimi niistä tieto ja ymmärrys myös omaan opetukseesi ja vinkkaa myös verkostoillesi. Nämä opinnot tarjoavat tämän päivän yleissivistystä: tutkittuja faktoja, joiden varassa voidaan rakentaa kestävämpiä toimintatapoja.

Ilmoittaudu kun sinulle sopii, opiskele omaan tahtiisi

Opintotarjontamme on avoin kaikille, ilman pohjakoulutusvaatimuksia. Voit ilmoittautua opintoihin sinulle sopivana ajankohtana ja opiskella omassa tahdissasi, vaikkapa työn ohella. Opinto-oppaasta kunkin kurssin kohdalta ilmoittautumissivulta näet koska kutakin kurssia tarjotaan ja koska sille voi ilmoittautua.

Valtaosa opinnoista on suoritettavissa verkon välityksellä. Monissa oppiaineissa tarjoamme tilanteen mukaan lähiopetusta Jyväskylässä, Helsingissä ja Kokkolassa. Opinto-oppaasta näet myös kunkin kurssin mahdolliset suoritustavat ilmoittautumissivulla.

Kaksi oppiaineistamme edellyttää hakua: Kirjoittaminen ja draamakasvatus. Niissä molemmissa on syksyn aikana haku perusopintoihin, draamakasvatuksessa myös aineopintoihin. Tutustu hakuihin oppiaineen sivun linkeistä.

Tutustu JYU avoimen yliopiston tarjontaan ja valitse omat opintosi:

Syksyllä 2021 JYU avoimen tarjonnassa avautuvat uutuudet:

Muistathan jo aiemmin tarjonnassamme olleet opinnot:

Koko opintotarjonta JYU avoimen opinto-oppaassa