UusioUra 5.2. Kaapelitehtaalla: Uutta suuntaa uralle avoimista yliopisto-opinnoista

Avoin yliopisto on mukana UusioUra-tapahtumassa 5.2. Kaapelitehtaalla. Luvassa mm. henkilökohtaista ohjausta opinnoissa, ajatuksia itsensä johtamisesta, tietoa kaikille avoimista opintomahdollisuuksista ja tukea opintojen suorittamisessa. Tule käymään ja varaa oma ohjausaikasi! Tapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen ennakkoon.

Avoin yliopisto tarjoaa osaamisen kehittämisen mahdollisuuksia kaikille, ilman taustatietovaatimuksia. Monelle opinnot antavat suuntaa ja osaamista uudelle uralle tai auttavat hahmottamaan omia urahaaveita. UusioUra-tapahtuma innostaa ja tarjoaa monipuolisesti tietoa nimenomaan uutta uraa etsiville aikuisille.  

Tule tapaamaan asiantuntijoitamme UusioUraan 5.2. Kaapelitehtaalle Helsinkiin kello 10–19 ja saamaan ideoita ja vinkkejä opintojen suunnitteluun ja suorittamiseen. Ilmoittaudu maksuttomaan tapahtumaan ennakkoon.  

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto tarjoaa laajan valikoiman joustavasti opiskeltavia yliopisto-opintoja yksittäisistä kursseista aineopintokokonaisuuksiin. Voit opiskella esimerkiksi kasvatustieteitä, kauppatieteitä, sosiaalityötä, psykologiaa, erityispedagogiikkaa, liikunta- ja terveystieteitä tai luonnontieteitä. Valtaosa opinnoista on suoritettavissa verkon välityksellä. Lähiopetusta avoin yliopisto tarjoaa mm. Helsingissä ja Jyväskylässä.  

Avoimen yliopiston puheenvuoron pitää kello 14.15 yliopistonopettaja KT Kirsi Saurén. Hänen aiheenaan on opiskelumotivaatio ja itsensä johtaminen.

Henkilökohtaista ohjausta ja tukea opintoihin UusioUrasta 

Avoimen yliopiston kalenteriin oli merkitty helmikuun alkuun viime vuonna tutuksi tullut Avoin opinnoille -tapahtuma, jossa avoimen yliopiston opinto-ohjaus ja tuki opintojen suorittamisessa on helposti saavutettavissa Helsingissä. Näissä tapahtumissa tutuiksi ovat tulleet myös oppiaineemme ja niiden opettajat, leppoisassa ja kannustavassa tunnelmassa. UusioUra -tapahtuma tarjoaa erinomaisen ympäristön ja ilmapiirin näille kaikille, joten toivotamme kaikki opinnoille avoimet tervetulleiksi kanssamme Kaapelitehtaalle.  

Avoimen yliopiston osastolla opintoasioiden ja oppiaineidemme asiantuntijat ovat paikalla koko päivän ajan. Henkilökohtaisia ohjausaikoja avointen yliopisto-opintojen suunnitteluun voit varata osoitteesta: bit.ly/ohjausaikoja. Henkilökohtaisia aikoja on tarjolla klo 13 ja 19 välisenä aikana. Kun saavut ohjausaikaasi, ilmoittaudu avoimen yliopiston osastolla. 

Avoimen yliopiston Tsemppaamosta saat tukea ja vinkkejä opintojen suorittamiseen. Opintojen suorittamisessa ohjaava asiantuntija on paikalla koko päivän ajan. Tule kysymystesi kanssa osastollemme ja kysy Tsemppaamoa. Olemme sinua varten, myös UusioUrassa!