Uutta luvassa! Planetaarinen hyvinvointi -opinnot tuovat ymmärrystä kestävästä kehityksestä

Kestävä kehitys on kaikkien asia, toteaa yliopistotutkija Mikael Puurtinen. Resurssiviisausyhteisö JYU.Wisdomin kehittämistä neljästä Planetaarinen hyvinvointi -opintojaksosta ensimmäinen avautuu avoimen yliopiston tarjontaan syyskuussa. Lue JYUnity-julkaisun artikkeli ja varaa syksystäsi opiskeluaikaa uutuuskurssille!

Monitieteiset Planetaarinen hyvinvointi -opintojaksot avaavat kestävän kehityksen näkökulmia kaikille aiheesta kiinnostuneille. Avoimen yliopiston uutuuskurssit tulevat opintotarjontaan syksystä 2021 alkaen. MOOC-kurssit voi opiskella joustavasti verkossa oman aikataulun mukaisesti.

”Halusimme luoda opintojaksoista mahdollisimman helposti suoritettavia sekä Suomessa että kansainvälisesti. Ilmastonmuutoksen ja luontokadon teemat ovat tulleet keskeiseksi osaksi yhteiskunnallista keskustelua ja päätöksentekoa. Kurssien kautta kenellä tahansa on mahdollisuus oppia kuinka nämä ongelmat ovat syntyneet ja kuinka ne ratkaistaan”, sanoo yliopistotutkija Mikael Puurtinen.

Mikäli aihealue kiinnostaa, löydät sitä tukevia muita opintojaksoja jo nyt Ymparisto, ihminen ja vastuullisuus -opinnoistamme. Mm. Introduction to Responsible Business ja Elinympäristön kemia -kurssien ilmoittautumisaika ajoittuu huhti-kesäkuuhun.