Uutta suunnitteilla: vastaa kyselyyn perheopintojen tarjonnan kehittämisestä

Haluamme laajentaa suosittujen monitieteisten perheopintojen tarjontaa avoimessa yliopistossa. Olisitko ystävällinen ja auttaisit meitä kehittämistyössä vastaamalla kyselyyn? Perheopinnot-opintokokonaisuus käsittelee perhettä eri tieteenalojen tutkittuun tietoon pohjautuen, niin yksilön kuin yhteiskunnan näkökulmista. Se tarjoaa tietoa ja ymmärrystä eri aloille, joilla toimitaan perheitä koskettavien kysymysten parissa.

Tällä hetkellä opintotarjonnastamme löytyvät perheopintojen monitieteiset perusopinnot. Kartoitamme kiinnostusta perheopintojen aineopintoja kohtaan. Kaikille avointen perheopintojen aineopintojen tarjoaminen mahdollistaisi yhä syvemmän perehtymisen perhettä koskeviin kysymyksiin.

Vastaa kyselyyn ja voita

Näkemyksesi perheopintojen aineopintojen tarpeesta ja niiden sisällöistä on meille tärkeä. Hyödynnämme kyselyn vastauksia opintojen suunnittelussa. Jos olet suorittanut perheopintojen perusopinnot tai suunnittelet perheopintoja, pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen kyselyymme 31.5.2019 mennessä. Vastanneiden kesken arvomme kaksi Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston tuotepakettia.

  • Vastaamalla kyselyyn autat meitä tarjoamaan opintoja, jotka palvelevat osaamisen kehittämisen tarpeissa

Kuva: Daiga Ellaby