Välivuosi avoimessa: vuodella on väliä

Välivuosi on itse asiassa ihan ok juttu, mutta tee kuitenkin suunnitelma, joka auttaa sinua eteenpäin. Välivuosi avoimessa ja väyläopinnot ovat askel kohti opiskelupaikkaa ja tutkintoa. Välivuosi ei ole välivuosi oppimisesta. Vuodella on väliä.

Jäikö opiskelupaikka saamatta? Tai jätitkö tällä kertaa hakematta? Avoimet suunnitelmat ja avoin yliopisto sopivat hyvin yhteen. Kaikille avoimissa yliopistotasoisissa opinnoissa voit tutustua kiinnostaviin aloihin ja tarttua siihen mikä sinua kiinnostaa.

Välivuosi avoimessa voi olla myös hyvinkin tavoitteellisen oppimisen vuosi, joka vastaa ensimmäisen vuoden yliopisto-opintoja ja tuo väylän tai osaamisen kehittymisen avulla tutkinto-opiskelupaikan. 

Tutustu avoimen yliopiston vaihtoehtoihin välivuotta viettävälle: 

Avoimen opinnoissa kymmeniä aineita – valtaosa opinnoista verkossa

Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston opintotarjonta on laaja, ja suurin osa opinnoista on mahdollista suorittaa täysin tai lähes täysin verkon välityksellä. Monessa oppiaineessa voit aloittaa opiskelun koska tahansa ja opiskella omaan tahtiin vaikka reissun päältä. Opinnot sopivat erinomaisesti myös työn ohella suoritettaviksi. 

Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston opetus on kiitettyä ja laadukasta. Saat opinnoissasi hyvää ohjausta ja opiskelustasi rakentavaa palautetta, joka edistää oppimista.

Vuodella on väliä: ota kaikki irti välivuodestasi! 

Mitä sinä haluat opiskella?