Suunnitteilla opintoja Pihtiputaan ja Viitasaaren alueille – vastaa ja vaikuta!

Millaista koulutusta kaipaat Pihtiputaan ja Viitasaaren alueille? Millaista osaamista näiden kuntien työmarkkinoilla tarvitaan? Vastaamalla kyselyyn sinulla on mahdollisuus vaikuttaa näissä kunnissa ja niiden lähialueilla tarjottaviin Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulun avoimen AMK:n opintoihin. Avoimen korkeakoulutuksen kautta voit täydentää osaamistasi ja halutessasi tähdätä tarvitsemaasi tutkintoon.

Oikeanlainen osaaminen tukee työllisyyttä ja elinvoimaisuutta alueilla, jotka sijaitsevat hieman kauempana kasvukeskuksista. Kartoitamme HUBITTAAKO?-hankkeessa, millaista koulutusta Pihtiputaan ja Viitasaaren sekä näiden kuntien lähialueilla toivotaan.

HUBITTAAKO?-hanke (2020–2022) on Pihtiputaan kunnan koordinoima jatkuvan oppimisen hanke, jossa Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto on mukana toteuttamassa koulutustarjontaa. Hanketta rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto.

Kerro, millaista osaamista alueella tarvitaan

Mitä opintoja sinä toivot avoimen korkeakoulutuksen osalta? Millaista osaamista kaipaat työelämään työntekijän tai työnantajan näkökulmasta? Koulutustarpeita selvittävässä kyselyssämme voit kertoa näkemyksesi sinua kiinnostavista oppiaineista sekä opiskelutavoista.

Opiskeltavat alat ovat Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulun avoimen AMK:n opintotarjonnasta. Vastauksien pohjalta oppilaitokset pystyvät suunnittelemaan ja tarjoamaan kysyntään vastaavaa koulutusta Pihtiputaan ja Viitasaaren alueille.

Vastaa kyselyyn viimeistään 18.4.

Koulutustarvekyselyyn vastaaminen kestää noin 5 minuuttia. Kysely on avoinna 18.4.2021 saakka.