Viesti oppimisen ilosta muillekin: Tule avoimen yliopiston opiskelijalähettilääksi

Saitko opinnoista iloa ja hyötyä, joista haluaisit muidenkin opiskelijoiden tai opintoja harkitsevien tietävän? Olisitko sinä opiskelijalähettiläämme? Ilmoittaudu mukaan JYU avoimen opiskelija-alumnien tapaamiseen 8.11. Helsingissä, niin jutellaan lisää!

Opiskelijalähettilyys on mahdollisuus auttaa muita löytämään opintojen mahdollisuudet ja tarjota vertaistukea niiden aikana. Meillä avoimessa yliopistossa on osaava, kokenut ja avulias henkilökunta. Silti vertaisten kanssa juttelu avartaa ajatuksia ja tuo uudenlaisia näkökulmia oppimiseen. Vertaisten tuki on valtava voimavara meille kaikille, joten eiköhän oteta se aktiiviseen käyttöön! Tule tapaamaan meitä ja opiskelijoitamme 8.11. (Kalasatama, Kyläsaarenkuja 2, Helsinki)

Yhteiset kokemukset, saavutukset ja tavoitteet yhdistävät ja opettavat. Ne tekevät oppimisesta sujuvampaa ja mukavampaa. Opintojen aikana alkaneet kontaktit ja ystävyydet tukevat myös uralla ja arjessa. 

Haluamme, että juuri sinä hyödyt avoimista yliopisto-opinnoista niin paljon kuin mahdollista. Kehitämme avoimessa yliopistossa toimintamuotoja, jossa opiskelijat voivat kohdata ja tukea toisiaan yhä paremmin. Tähän toimintaan tarvitsemme opiskelijalähettiläitä, jotka mielellään jakaisivat kokemuksiaan pientä palkkiota vastaan.

Mikäli olet kiinnostunut opiskelijalähettilyydestä, tule juttelemaan ja kuulemaan siitä tarkemmin Avoin opinnoille -tapahtumaan 8.11. Helsinkiin (Kyläsaarenkuja 2). Tapahtuma alkaa klo 16.30 ja opiskelija-alumnien tapaaminen pidetään siellä klo 18.30. Tapaamisen ohjaajana toimii yliopistonopettaja Kirsi Saurén.  

Opiskelija-alumnien tapaamiseen kutsumme paikalle avoimen yliopiston opiskelijoiden vertaistoiminnasta kiinnostuneet. Opiskelijana ole VIP, ja haluamme tukea sinua kaikin mahdollisin tavoin. Vertaistoiminta voi olla esimerkiksi tiedonjakoa ja keskustelua oppimistehtävien äärellä, ajatustenvaihtoa oppiaineen teemoista, tsemppaamista tai vertaistukea akateemisten opiskelutaitojen edistämisessä. Jos haluat kohdata opiskelijakollegoja, tule mukaan! Jutellaan lisää 8.11. Avoin opinnoille –tapahtumassa.