12.10.2018

Viestinnän etiikka on ajankohtaisempaa kuin koskaan: lähiopetus Helsingissä 9.-10.11.

Viestinnän etiikka ja normit -kurssi auttaa ymmärtämään viestintä- ja vuorovaikutusetiikkaa. Se perehdyttää viestinnän normeihin ja journalismin itsesääntelyyn. Helsingissä pidettävän 9.-10.11. lähiopetuksen ohjaajana on FT Heikki Kuutti. Ilmoittaudu mukaan 25.10. mennessä.

Viestinnän etiikan ja journalismin itsesääntelyn periaatteiden ymmärtäminen on osa jokaisen viestinnän ja markkinoinnin parissa työskentelevän arkea. Lakien ja asetusten lisäksi työkalupakkiin kuuluvat hyvät toimintatavat esimerkiksi siitä kuinka organisaation ja sitä edustavan toimijan sidonnaisuudet tuodaan esiin riittävällä tavalla.

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto tarjoaa kurssin viestinnän tekijöiden tueksi. Kurssi on osa viestinnän ja median perusopintoja, mutta erinomainen apu viestijän työhön myös yksittäisenä opintojaksona. Ilmoittaudu mukaan 25.10. mennessä.

Viestinnän etiikka ja normit -kurssin intensiivinen lähiopetusjakso pidetään Helsingissä Diakonia-ammattikorkeakoulun tiloissa (Kyläsaarenkuja 2) perjantaina 9.11. klo 17-21 ja lauantaina 10.11. klo 9-16. Suoritustapana on joko lähiopetus ja oppimistehtävä tai kirjallisuuden tenttiminen avoimen yliopiston yleisinä tenttipäivinä.

Ohjeet ilmoittautumiseen löydät verkkosivuiltamme. Ilmoittaudu kurssille Korppi-järjestelmässä VIEP1014 -kurssin kohdalla.